Нова версия: Денис Теофиков бутнат от продуцента си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Певецът Денис Теофиков загина на място на 24 октомври след падане от седмия етаж на блок в столичния „Цариградски комплекс“. Разследването за смъртта му продължава.

Все още няма официална информация от МВР и прокуратурата дали той се е самоубил, бил е бутнат или падането му е нещастен инцидент.

Във фейсбук млада жена коментира трагедията с 21-годишния певец, видя Lupa.bg. Снежана Цветкова твърди, че Денис, приятелят му и продуцентът Николай Пашев са били заедно в апартамента. Според нея младият певец и Пашев са спорили за новата му песен с Емилия и това е провокирало падането на таланта.

„Денис му се развика, а после излезе на терасата.

Пашев отиде при него и започна да вика. Денис отвърна на думите му и Пашев го бутна и избяга, а онзи другият му приятел беше напушен и остана в апартамента“, твърди Снежана.

Lupa.bg не се наема да твърди дали написаното от госпожата е истина или не. Публикацията е с доста брутални правописни грешки и това буди съмнение в достоверността, но не е изключено и не толкова грамотен човек да е станал свидетел на трагедията и да разказва какво е видял.

Ето коментара на Снежана

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар