Нова драма се заформи около Емили Тротинетката – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нова драма се заформи около Емили Тротинетката. След като излезе от килията, където прекара два месеца, и се премести да живее във Варна, сега блондито понесе нов удар – не я допускат да влиза в заведениятя на града.

Емили е била върната от няколко ресторанта и клубове във Варна, които опитала да посети с любимите Тихомир и Елизабет, и твърди, че собствениците им са я вкарали в списък с клиенти, които не бива да бъдат допускани“При влизането ни в ресторанта сервитьорът веднага ни спря, посочи мен и каза: “Имаме забрана да те пускаме в заведението заради видеото”. Тихомир и Елизабет ги пуснаха – мен не! И всичко е заради клипа, в който участвах. Аз нямам вина. Всички доброволно се включиха в това видео. Също така съдът направи експертиза на момчето и се оказа, че то е напълно здраво и няма специални потребности” твърди Емили.


“Въобще не мога да разбера за какво е целият този шум. Просто ние сме млади хора и се забавлявахме. Страх ме е, че всички са се настроили против мен и тепърва ще усещам негативното отношение на хората” казва Тротинетката, цитирана от “България Днес”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар