Нова ера започва, братя и сестри. Вирусът си знае работата. За да дойде новото, гнилочта трябва да рухне!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След Коронавируса ше настъпи Кризата и ще се реже:

Първо туризма и хотелите, съсипани от депресията, кредитите. После самолетните компании. Няма да се лети така, както беше, а и дълговете към юни, когато все още никой няма да лети, ще са половин трилион.

Свободното движение на хората го спря вирусът. Повечето спортисти и спортни клубове ще минат на полуаматьорски и аматьорски принцип. Имотният пазар ще е сринат. Фалити на строители и инвеститори. Който има пари, ще купува на безценица средна и ниска категория имоти. Милиони в Европа ше останат без жилища.

Барове и ресторанти – ха! Няма кой да пие и да поръчва. И още и още и още….

Шенген – приключва, Еврото – приключва, Европарламентът трябва и веднага ще бъде закрит. ЕС ще се върне до нещо като ЕИО.

Нова ера започва, братя и сестри. Вирусът си знае работата.

Китайците идват и то доста агресивно. Русия настъпва. Тръмп и САЩ като гледам ще се позатворят. Европа, тази стара блудница, пак ще е в бардака. Умните народи ще оцелеят, по-простите трудно.

Старите лидери ще са пометени, някои изядени и по занданите….

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: На 16 юли 2019 година АФЕРА написа в прав текст!: „Март 2020 година – ехааа, иде ОБРАТЪТ, каквото ще става тогава, ще стане.“.

С настъпването на 2020 АФЕРА написа в прав текст, че започва ТОТАЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА ВСИЧКИ НИВА – и чистка на вселенско ниво, респективно – на земно. Каквото Горе, такова и Долу.  Това го чертаеха и малцината качествени астролози.

Оттук нататък – предстоят още ТРУСОВЕ на родна почва. Написахме и че Боко УМИШЛЕНО ще го държат до края на годината, за да изсърба до дъно горчивата си чаша. Но от МАРТ ще започне краха му. Коронавируса „осуети“ засега арестите на още три запланувани ТОП мишени. Някои „остри мероприятия“ също ще се отложат малко във времето. Но ОБРАТЪТ е в ход, както и РЕСТОТО, нищо, че временно са се „затаили“ в „карантина“. Март бе преломния момент. Нататък – няма спиране…

Пред очите ни се СРУТВАТ ЗАКОСТЕНЕЛИТЕ СТАРИ ПРОГНИЛИ ОТ КОРУПЦИЯ И АЛЧНОСТ ОСНОВИ. Отваря се пространство за онези, които са разширили съзнанието си на ниво, далечно, на светлинни години, от това на Хунтата.

Бог си знае работата! За да дойде НОВОТО, ГНИЛОЧТА трябва да рухне.

източник: http://afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар