Нова Империя” пристига в Max на 4 юли

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новото попълнение в Monsterverse – а на Warner Bros. Discovery и Legendary Pictures, което събра над $500 милиона в бокс офиса, ще атакува стрийминг платформата Max след броени дни.

След като Godzilla: Minus One направи своят стрийминг дебют в Netflix съвсем наскоро, ето че настана време и за по-големия ѝ брат, Godzilla x Kong: New Empire (“Годзила и Конг: Нова Империя” на български), да последва примера ѝ и да ни навести насред удобството на нашите домове, но този път в стрийминг платформата на Warner Bros Discovery – Max.

448941013 869612668542226 1348943783268672523 n

В най-новия филм от Monsterverse франчайза на WBD смъртните врагове Годзила и Кинг Конг обединяват усилия срещу общ враг, застрашаващ техните мир и спокойствие. Въобще, историята е толкова дълбока, че засенчва дори и “Генезис” и “Тенет” на Кристофър Нолън. Бокс офис успехът на филма също беше изключително впечатляващ – дори след всичките нанесени щети и разрушения, филмът успя да събере цели $567 милиона долара в джобовете си. Чачинг!

Шегата настрана, това е поредният блокбъстър в каталога на Max, на който ще можем да се насладим в домашни условия, както и петият филм от поредицата за чудовища на Warner Brothers и Legendary Pictures след Godzilla, Kong: Skull Island, Godzilla: King of Monsters и Godzilla vs Kong.

Докато чакате филмът да излезе на 4 юли пък можете да се насладите и на първата западна филмова адаптация на гигантското радиоактивно влечуго от 1998г., с участието на Матю Бродерик ТУК. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар