Нова порция смешки от Марешки – обвини БСП в геноцид към българското общество

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки отвори истинска война на БСП, след като миналата седмица социалистите поискаха оставката му като зам.-председател на Народното събрание заради наложената му на втора инстанция присъда.

„Нямаше да обръщам внимание на цялата тази перверзия, ако не бяха хилядите писма, които получих като подкрепа“, обяви Марешки от парламентарната трибуна. И започна да изрежда имената на соцдепутати, за които смята, че са виновни в различни грехове спрямо страната. „Хора, които са извършили огромен геноцид към българското общество, които са издевателствали над хората, докарали са ги до просешка тояга и скотски начин на живот – по какъв друг начин можем да ги наричаме, освен изверги“, изригна варненският бизнесмен.

Изявлението му вбеси социалистите. „Човек с присъди, човек, който нарушава закона, който е станал за смях на целия народ, да ми дава на мене морални оценки – това е свинщина от висок порядък“, гневно обяви червеният депутат Антон Кутев, който беше поименно споменат.

Яростта на БСП се обърна и към шефа на парламента Цвета Караянчева, защото позволи на Марешки да говори така от трибуната. Това стана пореден повод за социалистите да поискат оставката й.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар