Асен Василев се отрече от бюджета си. Тошко Йорданов: Подай си оставката!

Нова такса ще къса джоба на бедните българи. Обратно на Робин Худ, Асен Василев ще бърка в скъсания изтънял от инфлация джоб на бедните

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нова такса ще къса джоба на бедните българи. Обратно на Робин Худ, Асен Василев ще бърка в скъсания изтънял от инфлация джоб на бедните, за да дава на богатите за нова електричка.

Това е поредната екзотика на харвардското чудо. След данък бакшиш идва и таксата от 500 лв., за вносителите на стари коли, която ще се събира във фонд. Този фонд ще подпомага, забележете, тези, които си купуват електрически автомобили. Или казано на прост език бедните, които теглят кредити, за да си купят поредния автомобил 2-3 употреба на възраст 10-15 години, внесен от Европа, ще помагат на онези, които имат достатъчно пари за да си позволят нов еко-електрик.

Е, уважаеми, ревахте дълго, че при социализма сте чакали да ви дойде ред за нов автомобил, но тогава можехте да си го позволите финансово, а сега за 30 години колко нови коли си купихте? Въпросът е реторичен, но отговорът е страшен. Сега дори и стари коли няма да можете да карате, защото ще ги плащате още по-скъпо, ако изобщо може да си ги позволите. Нали не живеете с илюзията, че вносителят ще плати 500 лв. и няма да си ги сложи върху цената. Е. за ваша сметка някой баровец ще си купи електричка, нова, еко, икономична, за която вие и такива като вас са му дали по 500 лв.

Да ви е честита Промяната, да ви е честита старата бракма, втора употреба, нов внос от Европата и с 500 лв по-скъпа, а на богатите да им е честито вашето спонсорство за електричка.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар