Нова тв, като камериери на апартамента на Владислав Горанов, осърдно го почистиха, изпраха мръсното бельо, след това го простряха, изсушиха, събраха, изгладиха и подредиха в шкафа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Горанов живеел в жилището на кръстниците си заради земетресение

Критично високи нива на фини прахови частици са измерени и днес в почти всички градове в страната. Тази сутрин, освен атмосферния въздух, бе замърсен и медийният.

В сутрешния блок на Нова тв гост беше финансовият министър Владислав Горанов. Видимо спокоен, предразположен към въпросите на водещия – все едно от 6 години не живее безвъзмездно в чужд апартамент, за което е разследван от прокуратурата за конфликт на интереси.

От Нова тв, като камериери на апартамента на Владислав Горанов, осърдно го почистиха, изпраха мръсното бельо, след това го простряха, изсушиха, събраха, изгладиха и подредиха в шкафа. Точно така изглеждаше гостуването на финансовия гуру от ГЕРБ в медията. Водещият Виктор Николаев беше толкова загрижен за състоянието на имота и душевния комфорт на своя събеседник, че дори го попита – какво е изпитал и как е почувствал земетресението в Перник през 2012 г. То пък, заеметресението, оказа се случайно, че било причината Горанов да се премести в апартамента на кръстника си в комплекса на Домусчиеви.

Горките перничани без многоимотни кръстници!

След това още леки въпросчета – за горивата, за бонус-малус, за държавния бюджет, за хванатата с подкуп митничарка и… стига толкова. От някъде скръцна името на Иван Сариев, но то веднага бе обрано с прахосмукачката и изчистено със сина му, който работил в Министерство на финансите само няколко месеца.

Кръщелника, който живее в чуждо жилище, ни облъчи от ранни зори с фини финансови частици. Вместо в сутрешния блок на Нова тв да поканят колегите си от медиите, които разобличиха Владислав Горанов в конфликт на интереси, поканили финансовия министър – да го гладят и изпират.

Едва ли някой се е интересувал от гледната му точка за вилата и апартамента. След като все още не е излязъл, години наред, с правдоподобно обяснение за снимката с Пеевски, за напускането на ГЕРБ и парламента, когато на власт бяха Пеевски и Станишев, за разговора с тях, свързан с разследване на ДАНС…Но това са теми табу за Нова тв.

111-то място в класацията за медийна свобода!!! 

Либерта. BG

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар