Нинова

НОВИНИ Костадин Костадинов: БСП няма да могат да се справят със задачата, поставена от президента

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
БСП няма да могат да се справят със задачата, поставена от президента, да съставят правителство и ще върнат мандата най-късно идния понеделник. Това коментира за ”Твоят ден” по NOVA NEWS лидерът на ”Възраждане” Костадин Костадинов.

По думите му 4-те партии, които искат отново да направят кабинет, имат сериозни вътрешни грешки и проблеми. “Към настоящия момент ситуацията е такава, че дори да се създаде мнозинство, то ще е неустойчиво и бързо ще се разпадне, проблемите са личностни”, смята той. И допълва, че не вярва на социологическите проучвания, тъй като резултатите им се разминават с дори 30%.

 

“Разполагаме с проучвания на студенти-доброволци. Данните им обаче обикновено са различни от тези на изборите. Ние искаме самостоятелно управление. Намираме се в тежка политическа криза, която застрашава съществуването ѝ, държавата се разпада по шевовете. Най-доброто решение са нови избори и нов кабинет, който да е легитимен. Не може хоризонтът им на управление да е само 6 месеца. Нашите избиратели не желаят да влизаме в коалиция”, обясни Костадинов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар