Новите EXTRA BASS безжични говорители на Sony излизат на пазара през пролетта

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На току-що отминалото в Лас Вегас изложение CES 2019 Sony представи новите си модели безжични високоговорители от серията EXTRA BASS, които се предлагат в различна форма и размери. Колонките ще бъдат на българския пазар от пролетта, а по-надолу ви предлагам някои детайли + очакваните цени. 

Новите музикални попълнения включват преносимите модели SRS-XB12 (на снимката горе), SRS-XB22 и SRS-XB32, както и новата аудиосистема GTK-XB72, която осигурява значително повече мощ.

SRS-XB22

SRS-XB22

XB22 и XB32 имат акселерометър и благодарение на него разполагат с функцията Party Booster, при която те реагират, когато ги потупате и създават интересни светлинни и звукови ефекти.

SRS XB32

SRS-XB32

Към XB72 пък се предлага смартфон приложението Fiestable, която включва функция за синхронизиране светлините на говорителя с подсветката на екрана на мобилния – идеята е да организирате домашно парти, в което всички държат премигващи в ритъма на музиката телефони.

GTK XB72

GTK-XB72

XB32 и XB72 също имат многоцветни светлини, които присветват в ритъма на музиката, а XB22 е снабден с едноцветно осветление.

 

Sony обяви, че SRS-XB12 ще бъде налична на пазара от април на цена от 99 лв., SRS-XB22 – от май за 199 лв., SRS-XB32 – от май на цена от 279 лв., а GTK-XB72 се очаква на пазара от април на цена от 699 лв.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар