Новият данъчен №1 е шампион по културизъм

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новият изпълнителен директор на Националната агенция по приходите, назначен днес от служебния кабинет, Румен Спецов, е многократен шампион по културизъм с над 20-годишен стаж в спорта. 

 

 

Румен Спецов е изявен атлет в редица спортове – хандбал, лека атлетика и бойни изкуства. Той е многократен шампион по културизъм с над 20-годишен стаж в спорта. Участва на множество турнири в България, където достойно се класира в челната тройка на категория до 100 кг.

Вицерепубликански шампион е през 2009 г., 2014 г. и 2015 г. Републикански шампион по културизъм за ветерани е през 2014 г. и 2015 г. Подпомага активно подготовката на състезатели в различни категории, класирали се на призови места в България и чужбина. Работил е и в Дубай.

Лицензиран съдия към Българска федерация по културизъм и фитнес и един от тримата треньори  в първото фитнес риалити, излъчвано по БНТ HD – „Супер Промяна 2“.

Румен Спецов е и експерт по здравословно хранене.

В професионалното си портфолио има 14 години стаж в системата на НАП, където заема различни отговорни постове. В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич.

През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Има две магистърски степени от Стопанска академия „Д.А.Ценов“ в Свищов – със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар