Новият кандидат-премиер – познат от “Кастинга за политици на Слави” (ВИДЕО) – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Показаният на обществото в последния момент Пламен Николов е голяма неизвестна за всички, включително хората, които задълбочено следят политическите процеси.

ИТН опитват да настанят Николов, който изглежда е бил харесан на кастинга на Слави Трифонов за политици, на практически най-влиятелния пост в държавата. Разбиранията и политическите му възгледи не са ясни, тъй като той не е говорил публично по важните за страната теми.

Така например неясна е позицията му по отношение на Русия, ЕС, еврото, Северна Македония. Дали е с леви или десни икономически възгледи, какво е отношението му по темата с промяната на данъците или повишаване на пенсиите.

Бърз поглед в профила му във Фейсбук показа, че Николов е склонен да се шегува по проблемите на коронавируса, което не е изненадващо за партията, към която е избрал да се присъедини.

 

Фейсбук/Пламен НиколовФейсбук/Пламен Николов

Към Скопие също подхожда с хумор.

 

Фейсбук/Пламен НиколовФейсбук/Пламен Николов

 

За сметка на това Николов изглежда обича да реди строфи.

 

Фейсбук/Пламен НиколовФейсбук/Пламен Николов

Николов е част от проекта на Слави Трифонов още от 2018 г., когато шоуменът започна кастинг за бъдещи политици. Той бе представен и от Трифонов преди редовните избори на 4 април като един то водещите експерти на партията по темите образование и справяне с демографския дисбаланс. Според тезите му училищата трябва да престанат да бъдат елитни и неелитни.

Вижте видео как Пламен Николов се явява през 2018 г. при Слави Трифонов на кастинга за политици:

Компанията на Пламен Николов продава в Е-mag бански, очила за плуване и плавници с марката FINIS.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар