Новият президент на САЩ – Джо Байдън, нарече руския президент Владимир Путин “убиец”

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новият президент на САЩ – Джо Байдън, нарече руския президент Владимир Путин “убиец”. Това е прецедент в отношенията между двете империи. Да оставим пропагандата на страна. Кой у нас харесва САЩ, кой – Русия, е все тая. Все е подмазвачество.

Подмазвачеството е присъщо на част от популацията на клети народи, загубили през вековете величието си. Фактологията помага за лечението на този порок, но не е панацея. Не на кого, а на какво е убиец Путин е въпрос на внимаване в час. Отговорът е много прост – “газ”

Още през 2014 година, когато украинската криза клокочеше и хвърляше лава в небето, стана ясно, че Хънтър Байдън – син на тогавашния вицепрезидент и днешен президент работи за украинска газова компания. Още тогава “Вашингтон пост” написа, че “новите позиции на сина на вицепрезидента застрашават доверието към политическите и дипломатически усилия, които САЩ полагат за решаването на украинската криза”.

Украинската криза е част от стратегията на Вашингтон да притисне Москва до кокал и в перспектива да разпадне Федерацията с чисто лешоядна цел. Целта на Москва е да избегне всички тези капани и да управлява сама ресурсите си. Просто бизнес? Не само. Засега Путин убива газовите планове на хората под вратовръзката на Байдън, а това е непростимо.

Автор: Емил Спахийски

trud.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар