Новият руски дрон „Ловец“ всява ужас на бойното поле!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руският военнопромишлен комплекс ще подсили войските с ударни дронове С-70Б „Ловец“, пише пенсионираният офицер от армията на САЩ Брент Истууд в статия, публикувана от 19FortyFive.

Самата концепция предполага, че Су-57 ще може да изпълнява мисии в небето в тандем с няколко „Ловци“ (общо до четири единици).

Те ще летят напред, за да предупреждават пилота и да посочват целите, както и да ги атакуват на земята. В този случай, посочва Истууд, Су-57 ще стане много по-смъртоносен. Това е принципно нова комбинация между дронове и изтребители, която има за цел още по-тясна връзка между летателните апарати, за да се съчетаят предимствата на двата вида машини и да се постигне максимална ефективност при работата във фронтови условия.

През пролетта на 2022 г. бе съобщено, че Руската федерация е провела първите изпитания на „Ловец“ с атака по наземни цели с помощта на управляеми ракети, които са на въоръжение в Су-57.

„Ловец“ в крайна сметка ще се превърне в най-търсеното оръжие за поразяване на вражеската инфраструктура, включително противотанкови оръжия и мостове.

Според някои данни, серийното производство на „Ловец“ за руското министерство на отбраната е започнало в края на 2022 г.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар