Новият “Цецо”: Лидерът на “Възраждане” оглежда нови имоти във Варна… Чака двойната субсидия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цветан Цветанов изглежда напуска политиката, с 1,3% на изборите, но се задава достоен негов наследник – вкл. в “усета” към апартаменти и къщи.

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов вече оглежда нови имоти в морската столица, съобщиха местни хора. Костадинов успя да удвои партийната субсидия на този вот, и в следващия мандат ще получи около 3 милиона лева.
Припомняме, с първата субсидия той си купи вила с изглед към Варненското езеро, която му осигури местният партиен шмекер Борислав Гуцанов (бабаит на ГЕРБ и БСП едновременно, осигуряващ общински съветници на всяка власт).

Къщата обаче е наполовина платена (къща-близнак), като се очаква Костадинов да плати другата половина сега.
Тя обаче явно не е достатъчна, и опитващият се да се изкара като новия ни фюрер, вече готви нова покупка – огледите са в самия център на Варна, съобщиха източниците.

Т.е. получава се нещо като Цецо – необуздан стремеж към трупане на имоти, като невидял, и без да се замисляш, че точно те се виждат идеално от избирателите.

Предния път Костадинов си купи и нова кола “Форд”, която плати в брой – 40 хиляди лева. Не на лизинг. Сега е логичо да очакваме нещо по-елитно. Може би BMW висок клас минимум…

Сигурно отново къщата ще се купи “на кредит”. Банките са щедри така да ти изперат парите, като им депозираш някъде тайно реалните суми, и риск за тях няма… За да скрие част от придобивките си, Костадинов се е и развел формално с жена си, без да се разделят – за да не декларира имотите и в КПКОНПИ.

Nedyalko-News

Източник: https://write.as/nedyalko-news/noviiat-tsetso-lider-t-na-v-zrazhdane-oglezhda-novi-imoti-v-v-varna

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар