Новият “Цецо”: Лидерът на “Възраждане” оглежда нови имоти във Варна… Чака двойната субсидия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов изглежда напуска политиката, но се задава достоен негов наследник – вкл. в “усета” към апартаменти и къщи.

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов вече оглежда нови имоти в морската столица, съобщиха местни хора. Костадинов успя да удвои партийната субсидия на този вот, и в следващия мандат ще получи около 3 милиона лева.

Припомняме, с първата субсидия той си купи вила с изглед към Варненското езеро, която му осигури местният партиен шмекер Борислав Гуцанов (бабаит на ГЕРБ и БСП едновременно, осигуряващ общински съветници на всяка власт). Къщата обаче е наполовина платена (къща-близнак), като се очаква Костадинов да плати другата половина сега. Тя обаче явно не е достатъчна, и опитващият се да се изкара като новия ни фюрер, вече готви нова покупка – огледите са в самия център на Варна, съобщиха източниците.

Т.е. получава се нещо като Цецо – необуздан стремеж към трупане на имоти, като невидял, и без да се замисляш, че точно те се виждат идеално от избирателите. Предния път Костадинов си купи и нова кола “Форд”, която плати в брой – 40 хиляди лева. Не на лизинг. Сега е логичо да очакваме нещо по-елитно. Може би BMW висок клас минимум… Сигурно отново къщата ще се купи “на кредит”. Банките са щедри така да ти изперат парите, като им депозираш някъде тайно реалните суми, и риск за тях няма… За да скрие част от придобивките си, Костадинов се е и развел формално с жена си, без да се разделят – за да не декларира имотите и в КПКОНПИ.

Nedyalko-News

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар