Новият 12.9″ iPad Air може да предлага Mini-LED дисплей

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple планира цял куп нови таблети за 2024 г., или поне това твърдят слуховете, като се очаква да видим не само обновени, но и изцяло нови устройства. Едно такова е новата версия на iPad Air, която ще бъде с по-голям диагонал на екрана и според най-новата информация – ще използва по-добра технология за дисплея си. 

През май Apple трябва да обнови премиум серията си iPad Pro, която ще бъде оборудвана с OLED екрани – за първи път в таблет на компанията. Освен нея очакваме и новите iPad Air.

Говори се, че ще видим не само обновена версия на досега популярния 10.9″ iPad Air, но и втори вариант с 12.9″ дисплей. Тъкмо за последния днес се появи информация, че ще използва Mini-LED технология за дисплея си, което означава по-висок контраст, по-дълбоко черно и други предимства за по-качествен образ. 

Според източника 12.9-инчовия iPad Air ще използва Mini-LED панелите от iPad Pro, така че не се очаква и базовият 10.9″ iPad Air да предлага Mini-LED технология. Той вероятно ще остане със стандартен LCD екран. 

На този етап очакванията са, че новите таблети ще бъдат обявени във втората половина на май. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар