Нови билборди на Samsung подсказват, че на 20 февруари може да видим и Galaxy F

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 20 февруари Samsung обяви първото си събитие от серията Unpacked, на което би трябвало да видим новата серия Galaxy S10. Билборди по улиците на Париж обаче подсказват, че на същата дата може да бъде финално представен и първият смартфон със сгъваем дисплей на компанията. 

Samsung Galaxy F, както се предполага, че ще се нарича устройството, беше показан за първи път в края на 2018 г., но не изцяло. Все пак знаем, че става въпрос за смартфон със сравнително стандартен външен дисплей и форма на тефтер, която се разгъва и отвътре разкрива втория по-голям 7.3″ Infinity Flex Display. 

На билбордите, които Samsung са инсталирали на площад “Конкорд” в Париж, на корейски са изписани фразите – по официален превод от компанията – “The future unfolds” и “February twentieth”. Това е подсказка, че на датата, на която очакваме премиерата на S10, всъщност може да видим и разгъващия се Galaxy F. 

Galaxy Unpacked 2019

Радвам се да споделя с вас, че на 20 февруари аз ще присъствам на събитието Galaxy Unpacked 2019 в Лондон, така че очаквайте живо включване с видео и коментар около всичко, което компанията планира да представи. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар