Нови изображения показват лилавия цвят на iPhone 14 Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слуховете за нов лилав цвят в серията iPhone 14 не са от вчера, но сега в китайската социална мрежа Weibo се появиха и снимки на макети, които демонстрират новата версия на iPhone 14 Pro. Както се очакваше, той няма да е идентичен със свежото лилаво в серията iPhone 12, а напротив – тъмен нюанс, който променя цвета си, в зависимост от светлината и ъгъла, под който се гледа.

В отделно изображение са показани всички цветови опции, в които се очаква да пристигне серията. Твърди се, че лилавото ще бъде ексклузивно за Pro моделите в нея. iphone-14-pro-dummy-colors 1


В китайската социална мрежа Weibo беше публикуван и кратък клип, който демонстрира макет на iPhone 14 Pro в новия лилав цвят. Вижда се по-изпъкналата основна камера и новият дизайн на дисплея, познати ни от слуховете досега.

Ясно е, че макетите не могат да покажат реалните цветове с достатъчна точност, тъй като са изработени от пластмаса, което все пак оставя малко работа и на въображението ни, докато чакаме премиерата на iPhone 14 на 7 септември.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар