Нови разкрития от Черепа в понеделник: Очаква се как Бойко признава убийство

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хазартният бос Васил Божков обяви в профила си в Twитър, че в понеделник – в 10:00 ч. българско време, ще пусне “нови факти и обстоятелства около “хунтата”, които ще са полезни на избирателите”.

 

Това отдавна се очакваше – в последната седмица преди изборите, Черепа да извади финалните и убийствени компромати за Бойко Борисов.

Божков не казва нищо повече, но в репликите под съобщението му, хора близки до него, намекват.
Веднага след като излезе статусът, отдолу се появи Ивет Добромирова, и като първи коментар, написа: “Да не би този път да видим запис как Бойко признава убийство…?”

Зададено е като въпрос, привидно. Но Добромирова е в Дубай, заедно с Божков, тя избяга скоро след него, и обяви че също е преследвана. В момента тя води PR-кампанията на Черепа, пише му текстове и организира он-лайн появите. Т.е. тя е вътрешен човек, който очевидно знае какво ще излиза. И го подсказва, уж чрез въпрос.
Бойко Борисов със сигурност е замесен в убийства. По времето му на главен секретар, опукаха около 150 едри бандити, и практически всички – свързани с “Вис-2”. От СИК никого не докоснаха. Тогава една мутра от “Вис-2” се барикадира в дома си, взе заложници и поиска телевизия. Като камерите дойдоха, той каза пред народа, че зад всички убийства стои “главният секретар на МВР”.
Но тогава Бойко беше в началото на кариерата си, новата “звезда”, която ДПС усилено помпаше, и този случай бързо бе потулен.
Черепа обаче е висш фактор, свързан със СИК, много по-висш от Борисов. Логично е да има доказателства за онази канонада.
Очакваме понеделник – 10:00 ч.

4udoslav
27.03.2021

Източник: https://write.as/4udoslav/novi-razkritiia-ot-cherepa-v-ponedelnik-ochakva-se-kak-boiko-priznava-ubiistvo

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар