Нови свидетелства, че Apple ще забави премиерата на следващите модели iPhone

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече чухме слухове, че новите модели iPhone 12, или поне част от тях, може да се забавят с няколко седмици. Днес информацията беше потвърдена и от един от водещите доставчици на чипове за устройствата на Apple, Broadcom. 

Според шефа на Broadcom, Хок Тан, компанията му ще бъде повлияна от забавянето на ключов продукт на техен клиент, който е “голям северноамерикански производител на мобилни телефони”. Тан не назовава директно Apple, но е съвсем ясно, че става въпрос за тях и новото поколение iPhone 12.

От чипмейкъра посочват, че очакват ръст в приходите си от въпросния американски производител на смартфони едва през последната четвърт на 2020 г., което подсказва, че iPhone 12 няма да се появи през септември, а най-рано през октомври. 

iPhone 12

Припомням ви, че още през април в The Wall Street Journal се появи информация, че Apple може да забави масовото производство на новите си модели iPhone, което ще бъде причинено от световната пандемия от COVID-19. 

Разбира се, все още нямаме официално становище от Apple, нито анонс кога ще бъдат представени новите им смартфони. Възможно е и не всички 4 очаквани модела да се забавят, а само някои от тях. Подобна ситуация имахме преди няколко години, когато iPhone 8 излезе навреме, а iPhone X на по-късен етап. Въпреки това всички бяха обявени заедно на традиционното събитие през септември. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар