НОВИ СНИМКИ от спалнята на Бойко! Пачки евро по 500 и презерватив греят в чекмеджето на Борисов (ГАЛЕРИЯ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нави снимки на Бойко Борисов лъснаха от спалнята на Мутрата! На кадрите виждаме обичайните пачки евро по 500 и дори използван презерватив, докато Мутрата хърка безметежно.

Един ден преди годишнината от 10-и ноември 1989 г. и по-малко от седмица преди изборите е добре да си припомним как и защо изгубихме 12 от последните 32 години, пишат от предаването „ЕвроДикоФ”.

Една от причините е, че в леговището на Правешкия се настани Банкянския му гавазин – арогантен, безскрупулен и готов на всичко, за да запази властта си!

Чакахме повече от година, за да видим дали някой в прокуратурата ще провери, как и защо български министър-председател организира грабежи във всички икономически сектори, оргии в правителствена резиденция, крие в спалнята си пачки и злато (заграбени И от строежа на магистралите) и спи с пистолет до главата – нулевият резултат е известен на всички.

Използван презерватив лъсна върху чекмеджето на Баце

Затова днес организираме „Ден за размисъл преди Деня за размисъл“ – защото ако не му покажем в неделя, че мястото му е вън от властта и в затвора, може и да няма следващ шанс!

Човекът, който нарече народа си „лош материал“ е оставил достатъчно материал (редно е дори да го назовем с истинското му име – улики), за да отиде зад решетките за дълго.

Новите снимки от спалнята на Борисов, пратени на медиите днес имат следните метаданни:

Изпратени са от IP адрес 212.36.6.130, който е в България и принадлежи на A1.IMG_1306.HEIC,

Шкафче с пистолет и оранжев презерватив, 16 July 2018 at 14:31, iPhone XIMG_8874.HEIC,

ББ лежи по корем завит с бяла хавлия до него има бутилка, 8 May 2020 at 12:18, iPhone XIMG_5663.jpg Чекмедже, пачки, пистолет, дистанционно за телевизор Самсунг, 11 June 2017 at 19:37 iPhone 6s

IMG_9217.JPG и IMG_9188.JPG са обработвани и нямат полезни метаданни .П.С. Анализът на съдържанието е от имейла предоставен от Евродикофф.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар