Нови снимки потвърждават, че следващият топмодел на Samsung ще се нарича Galaxy S20

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като скорошните слухове упорито твърдяха, че Samsung ще прескочи десетина числа и ще нарече тазгодишните си топмодели Galaxy S20, а не S11, днес имаме и доста солидно доказателство. Появиха се снимки на реално устройство, чийто стартов екран потвърждава промяната в имената. 

Имената на следващите флагмани на Samsung може би ще следват годината на излизането им

Снимките изглежда са на Samsung Galaxy S20+ 5G, като освен името се потвърждава и всичко, което знаехме за дизайна на устройството. Става въпрос за екран с много тънки рамки и изрязана в него селфи камера, подобна на тази при Note 10. Интересното е, че стъклото на дисплея вече не е толкова извито, което вероятно е начин Samsung да се съобрази с изискванията на потребителите – знаете, че извитият екран не беше сред най-популярните екстри.

Потвърждава се още голямата правоъгълна плочка на задния панел, прибрала цели 5 камери, като според слуховете поне един от новите модели Galaxy S20 ще предлага 108 МР сензор. 

Всъщност според информация на @iceuniverse от последните дни, 108 MP сензор ще има само Galaxy S20 Ultra, докато S20 и S20+ ще предлагат нов 12 МР сензор с още по-големи пиксели спрямо S10 – 1.8 μm спрямо 1.4.

Остава месец до официалната премиера на 11 февруари, а дали ще видим още снимки дотогава – предстои да разберем. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар