Новост в онкологията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Витацептин е революционен продукт, който до момента няма аналог на пазара. Поради максималната си активност и нулева токсичност, мощният антиоксидант усърдно се използва в борбата с рака. В редица български и чуждестранни болници, специалистите използват Витацептин като помощна терапия за различни форми на онкологични заболявания.

Серия от клинични изследвания доказват, че благодарение на силно изявените си антитуморни свойства продуктът има свойствата да облекчава онкоболния пациент, до степен липса на странични ефекти по време на химиотерапия и лъчетерапия.

Vitaceptin
 

 

С приема на Витацептин по време на химиотерапия пациентите:

 

 • Не губят апетит и липсват симптоми на гадене и повръщане;
 • Чувстват се енергични и не усещат отпадналост и безсилие;
 • Имат нормално изхождане и изчистване на стомашно – чревния тракт;
 • Имат регулирани нива на кръвната захар;
 • Намалява риска от анемия;

 

Витацептин показва високи резултати при лечението на различни видове рак, дори и в напреднал стадий. Той е с изцяло натурален състав, който подпомага конвенционалното лечение, без да го възпрепятства.

 

Аспектите на антитуморната функция на Витацептин включват:

 

 • Активатор в съзряването на дендритните клетки;
 • Спиране на клетъчния цикъл;
 • Индуциране на апоптоза и на антипролиферативна активност;
 • Противовъзпалителен ефект;
 • Анти-ангиогенеза;
 • Инхибиране на метастази;

 

Витацептин повишава и стимулира активността на имунната система , посредством увеличаване производството на НК- клетките.

В течение на задълбочени проучвания, редица учени установиха, че екстрактите от лечебните растения в състава на продукта, а именно Iresine celosia и Petiveria allicea са основни активатори в процеса на съзряване на дендритните клетки. Този процес се дели на три групи:

 

 • Първа група се основава на предоставянето на антигени на Т-клетките и активирането им;
 • Втората група включва ролята им в индуцирането на имунна толерантност;
 • Третата група – значението им за поддържането на имунната памет заедно с В- лимфоцитите;

 

Витацептин действа като интензивен детоксикатор, който прекъсва процеса на интоксикация в клетките, обогатява организма с кислород и вещества с антиоксидантно действие, стимулира костния мозък, а това резултира в образуването на еритроцити и хемоглобин.

Продуктът стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини вследствие на химиотерапия и лъчетерапия.

 

Кога и как се приема Витацептин?

 

По време на лечението: Витацептин се приема задължително преди, по време и след химиотерапия по 1 таблетка 3 пъти на ден, по възможност преди хранене.

 

*Важно: по време на химиотерапия приемът на Витацептин да не се прекъсва.

 

В случай, че в организмът възникне нова туморна клетка Витацептин със своята антитуморна активност ще допринесе за нейното унищожаване, преди да е започнала да се дели, натрупва и образува туморна маса.

 

Витацептин е съпътстващ продукт в подкрепа на организма по време на конвенционалното лечение,  както и в периода на възстановяване и адаптация. Отчетливите резултати в общото състояние и кръвните изследвания на пациентите се наблюдават между 10-ти и 18-ти ден от започването на приема му.

 

Диагноза рак вече не означава непременно слаб имунен статус. Витацептин дава възможност за нормален начин на живот на онкоболния.

 

В България Витацептин се предлага само в аптечната мрежа.

 

Виж още на medicalpharm.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар