Новост в онкологията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Причината , която обединява мненията на всички български раково болни пациенти е факта, че Витацептин променя живота им независимо от сложността и етапа на заболяването.

Амбициозната компания Медикалфарм създаде продукт с изцяло натурален състав и безспорни качества. Във Витацептин са включени два биологично активни компонента Iresine celosia  и Petiveria alliacea . Той е в резултат на усилията да се разработи продукт с естествен произход подпомагащ имунитета с максимална антиоксидантна активност и антитуморни свойства.

Витацептин е съпътстващ продукт в подкрепа на организма по време на химио- и лъчетерапия, както и в периода на възстановяване и адаптация.

Vitaceptin

Действие на Витацептин:

  • Засилва имунния отговор на организма , посредством активирането процеса на съзряване на дендритните клетки.
  • Стимулира активността на имунната система .
  • Засилва дейността на черния дроб , като по този начин регулира чернодробните ензими и подпомага прочистването на организма от токсините , вследствие на химио- и лъчетерапия.
  • Засилва противотуморната активност.
  • Обогатява организма с кислород и антиоксидантни вещества.
  • Стимулира костния мозък , това резултира в образуване на повече кръвни клетки (еритроцити) и хемоглобин.

В последната година ясно се утвърждава факта , измежду пациенти и лекари , че използването на Витацептин успешно подпомага хода на онколечението.

„Страхотен продукт. Аз съм онкоболна и се радвам , че ви има на пазара .‘‘

Лидия Стоянова

Гр.София

„След като ми направиха куп изследвания , бях диагностициран с рак на стомаха. Операцията беше категорично отхвърлена.Освен вливания , приемам Витацептин. Той ми помага да не губя надежда за живот и същевременно да се чувствам добре. ‘‘

Петър Атанасов ( 83 години ) гр. Септември

Разказите на всички пациенти си приличат по това , че Витацептин им е помогнал да водят нормален начин на живот без странични ефекти от химио- и лъчетерапията. Успешното лечение на онкологичното заболяване се дължи не само на квалифицираните лекари и съвременните технологии , но и на иновативни продукти като Витацептин – продукти с максимален ефект и нулева токсичност.

Лечението зависи от вида на тумора , стадия на заболяването , но и на общото здравословно състояние на пациента. Засилването и поддържането на имунната система е от жизнено важно значение. Витацептин не само я поддържа , но и я засилва .

Витацептин следва смело своята мисия да предлага възможността за по – добър живот . Пациентът и неговите нужди винаги са в центъра на вниманието.

Витацептин се предлага в цялата аптечна мрежа в България.

За повече информация , може да посетите сайта www.medicalpharm.eu и фейсбук страницата ТУК.

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар