Ново ГЕРБ тесла! Искаш да се лекуваш в общинска болница, не трябва да имаш задължения към общината

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въпреки твърденията на управляващите по медиите, че България просперира, а парите се изливат като реки от чуждестранните инвеститори в България, контрабандата е почти нулева, а бюджета се изпълнява с ударни темпове, то нещата явно не са точно така.

Новата лудост обхванала управляващата хунта и манията им да събират пари от народа е решението, което са обсъждали в министерски съвет по предложение на здравният министър, а именно, че когато искате да посетите областната или общинска болница, вече освен за здравните си осигуровки, ще бъдете проверяван дали имате задължения към КАТ, НАП, НОИ и общината в която живеете.

Припомняме, че преди една седмица Бойко Борисов отпусна за тези болници 66 милиона лева от бюджета, без значение, че същите дължат 100 милиона лева на същият този бюджет!

По друг начин казано, ако дължите глоба примерно от 20 лева, а сте забравили да я платите, то за да ви приемат вече дори в Спешно отделение, независимо дали умирате от болка в този момент, то първо ще трябва да си я платите, като за целта в болниците, вече щяло да има пост терминали.

Идеята е обсъждана и за колите на спешна помощ, да не ходят на адреси на длъжници, като вече на телефон 112 щели да искат ЕГН то на човека нуждаещ се от помощ и преди да бъде изпратена кола, човека щял да бъде проверяван.

Според предложението на здравният министър Кирил Ананиев, който без значение кой е на власт, се ползва с прозвището бюджетар номер едно на България, така държавата щяла да спести милиони и да повиши събираемостта в пъти на пари за бюджета.

Министърът се е аргументирал, че това е като прегледа при автомобилите и там ако не представиш бележка, че си си платил данък МПС не можеш да минеш преглед. С нововъдението министъра от Герб бил сигурен, че нещата в здравеопазването щели да се оправят за шест месеца, а длъжниците в бюджета да намалеят в пъти.

източник: https://bulbg.blogspot.com/2019/02/20_11.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар