кирил

Ново скандално ВИДЕО с Петков! Изловиха го на летището

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В началото на месеца – още на старта на предизборната кампания, който бе на 2 септември, лъснаха опорките на „Продължаваме промяната“ (ПП).

От тях стана ясно, че всички мераклии за депутатски места от ПП ще трябва да повтарят всичко по три пъти и да не отговарят на зададените им въпроси.

Е, по всичко личи, че и съпредседателят на партията Кирил Петков действа по тези мантри. Доказателство за това е поредното видео с бившия премиер.

БЛИЦ припомня, че от дни насам в публичното пространство се появяват кадри на случайни хора, които гонят Петков, който се опитва да си прави ПР на техен гръб.

Сега той бе изловен на летище София. Разбира се поведението му и този път не бе адекватно и вместо да отговаря на зададените му въпроси повтаря научени фрази.

Ето какво разказа за случилото се Робертино Стоилов, който публикува видеото в личния си фейсбук профил. Публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Прибирам се от Белгия и кого да видя? Самият г-н Кирил Петков, за когото предположих, че си заминава за Канада, но уви, човекът очакваше жена си и децата си, които пристигат от Канада (най-вероятно).

Опитах се да завържа смислен разговор с него, но той едно си знае, едно си бае. Не отговаряше на въпросите ми, но пък повтаряше едно и също.

Едно и също повтаря и по телевизията, и на местата, които посещава и се сетих за клипа, който набра огромна популярност с Ивайло Шопски.

Много е лесно, когато зад гърба си имаш опитни пиари, но когато си неподготвен и ти задават въпроси, на които не искаш да отговориш, защото знаеш, че те заснемат и отговорите няма да се харесат на симпатизантите ти, решаваш да си повтаряш едно и също.

Попита ме дали имам деца и дали съм загрижен за България. Г-н Петков, аз съм загрижен за България, защото съм българин, израснал съм в България, уча и работя в България и се гордея с това. Надявам се и синът ми да учи и работи в България, защото се убедихме, че западното образование не е кой знае какво.

Определено му беше неудобно, когато го попитах дали го е срам от това, че се гордее с факта, че е участвал в 24-часовия арест на най-големия опозиционен лидер в България. Това ли е демокрацията, за която говореше навсякъде.

Не знае и къде са онези 9 милиарда лева, за които не спираше да говори преди няколко месеца, уж имаше сериозни доказателства за тях, но още нищо не сме видели, къде са магистралите и мостовете, за които няма дори стартиран проект?

Не искаше да говори и по темата с доставчиците, които оскъпиха цената на газа и въвличат във все по-голяма криза българския народ.

В допълнение към това Петков се закани, че ще продължи започнатото около арестите и преследването на лидера ни. По думите му, цитирам: „Това е само началото. Когато се върнем на власт и оправим КПКОНПИ и ще продължим!“ .

Моят колега Михаил Динев го репликира като го запита дали под да „оправим“ комисията има предвид това, комунистическия сатрап Бойко Рашков да я оглави.

Колегата Динев порица екс-премиера затова, че ПП ярко афишират „проевропейските“ си виждания, а в крайна сметка използват комунистически похвати и му напомни решенията на българското правосъдие и висши европейски институции, които обявиха арестите за незаконни“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар