Нов закон ще принуди правителството на САЩ да разсекрети всеки документ за НЛО

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проект за нов закон, озаглавен “Закон за прозрачност на НЛО”, ще изисква всички документи за “неидентифицирани въздушни/аномални феномени” да бъдат декласифицирани. Предложението е на републиканеца от Тенеси Тим Бърчет.

Конгресменът е известен със страстната си вяра в съществуването на извънземни. Преди време той заяви, че “НЛО са в Библията”, като конкретно цитира главата от Езекил като доказателство.

Бърчет от дълго време настоява правителството да сподели повече информация с обществеността относно НЛО.

Този законопроект не е само за намиране на малки зелени човечета или летящи чинии, а за принуждаване на Пентагона и федералните агенции да бъдат прозрачни с американския народ“, каза Бърчет в прессъобщението на законопроекта. “Писна ми да слушам бюрократи да ми казват, че тези неща не съществуват, докато в продължение на десетилетия милиони долари от нашите данъци са се харчили за изучаването им.

Бърчет е дълбоко убеден, че правителството на САЩ е укривало информация по темата.

Срещу ни е самият дявол“, каза конгресменът, който е член на подкомисията за надзор на Камарата на представителите, по време на изслушване миналата година. “Натъкнахме се на препятствия от членове на разузнавателната общност, на Пентагона.

Проектът за закон е получил подкрепа на още двама републиканци и един демократ. Ако той бъде гласуван Вашингтон ще има 270 дни, за да отвори архивите си по темата с “неидентифицираните въздушни/аномални феномени”

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар