Костадин Костадинов

Нов “кум-гейт”: К.Костадинов превел 45 бона на кумата си… Тя – награждава Бойко за “заслуги към България”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Костадинов Костадинов, много обича да парадира с това, че подпомага “семейните ценности” в България. Но фиктивният му развод се оказва, че не е първото пречупване на тази ненарушима клетва.

Според следствието което в момента води дело номер 72 на варненската окръжна прокуратура, между него и координаторката на Фондация „Искам бебе“ Валентина Иванова, има топла – почти роднинска връзка. Тя му е кума…
На тази фондация, по точно на Варненския и офис, на 27.03.2018 година въпросният господин превежда точно 35 000 лева с мотива, че тези пари от държавната субсидия се даряват с цел инвитро процедури.

По-големият парадокс обаче може да се окаже, че тази същата Валентина Иванова е човекът на Костадинов за връзка с ГЕРБ, защото за никого не е тайна, че той беше назначен за директор на музея в Добрич именно с протекциите на тази партия, под давлението на нейният лидер Бойко Борисов, въпреки, че не е отговарял дори на три от изискванията да заеме този пост тогава. Делото за това назначение на Костя вече над 4 години отлежава в някое чекмедже на Добричката окръжна прокуратура, тук трябва да си зададем въпроса – Защо?
Валентина Иванова награждава лидери на ГЕРБ,  като кмета на Варна Иван Портних и дори премиера на България Бойко Борисов с  награди за “особени заслуги към България”.
Пародоксално в случая е, че същата тази Валентина Иванова, която Костадинов постоянно рекламира в социалните мрежи като видна защитничка и специална личност, която подпомага активно кампаниите да се раждат деца в България, на 28.03.2018 година, след като вече е получила превода от Копейкин, се появява в София, за да награди Борисов като благодетел.
И до ден днешен от Варненския клон  фондация „Искам Бебе“, отказват да покажат документи как са изразходвани средствата от превода от партийната субсидия на „Възраждане“  на 27.03.2017 година от 35 000 лева и последващият от 10 000 лв. пак от същата субсидия към тази частна фондация!
Но ако съдим по други “кум-афери”, кумовете винаги са много умни хора, те са “дрийм тийм”, който знае какво прави, за общественото благо…

Анонимните-бг
31.03.2021
Източник: https://write.as/anonymous-bg/nov-kum-geit-k-kostadinov-prevel-45-bona-na-kumata-si


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Нов “кум-гейт”: К.Костадинов превел 45 бона на кумата си… Тя – награждава Бойко за “заслуги към България”

Вашият коментар