Нов скандал подпали парламента – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нов скандал подпали парламента

Стоп кадър/ФБ/Бойко Борисов

Нов скандал подпали парламента. Лидерът на БСП Корнелия Нинова обачи, че самолет, излетял от Германия с опасни бежанци, уличени в куп престъпления, е кацнал у нас.

“Ако това е вярно, което сега опозицията изговори от парламентарната трибуна, трябва много, много да се замислим”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание.

“Ако е вярно, трябва незабавно или тези хора, които са дошли – както аз постъпвах преди три години… Ако е вярно или трябва незабавно да презаредят самолета и да си ги пратят, откъдето са дошли, или да се върнат в Германия, за да лежат в немски затвори и да си излежат присъдите”, каза Борисов.

Ако нашите са го допуснали това е недопустимо! Позорно!”, отсече Борисов и поясни, че “тук не говорим за нещастните, бягащи от войната семейства, защото съм казвал, че на тях винаги трябва да им помагаме”.

“Тези или трябва веднага да влязат в затвора в Германия, или в българския.

Срамувам се, ако това е вярно! Ако са допуснали подобни неща това е катастрофа!”, разгневи се Борисов и поясни, че няма значение от кой ресор е човекът, допуснал това да се случи.

“Още сега ще искам доклад за това дали е вярно. Днес трябва незабавно да се реагира”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар