Нов слуг: орисов ще издигне мошеника от Мадрид Симеон Сакскобургготски за президент от ГЕРБ!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов ще издигне мошеника от Мадрид Симеон Сакскобургготски за президент от ГЕРБ! Новината сподели ексклузивно източник от върховете на хунтата, запознат изцяло с драмите около избора на кандидат.

Неслучайно досега от ГЕРБ тръбеха, че избраникът им ще бъде „много популярна” сред българите фигура. Именно Царя лансира в обществото своя бодигард Бойко Борисов, който първо стана кмет на София, а после и три пъти премиер с изборни измами, за да се стигне до бруталния грабеж на глутницата ГЕРБ, довел България до най-бедната в ЕС.

Гербопитеците, обаче, умишлено пуска димки с фалшивата информация, че кандидатът им щял да бъде ректорът на Софийския университет проф. Атанас Герджиков.

Целта е да няма време медиите да припомнят на обществото кой, всъщност, е Симеон Втори – измамникът, който обеща на ни „оправи” за 800 дни като премиер, вместо това си оправи имотите в България и заряза страната в тотален хаос и беднотия.

Менте-информацията за проф. Анастас Герджиков гръмна малко по-рано днес, уж бира потвърдена от източници от партията на Бойко Борисов.

Герджиков щял ще бъде издигнат официално от Инициативен комитет, в който ще участват и други партии. Такъв механизъм избра за кандидатурата си и Румен Радев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар