НСИ готви глоби за отказалите преброяване, имат време да размислят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С какво ще запомним този ден? 

С това, че отдавна отцепили се от БСП се присъединиха към „Продължаваме промяната“. Става дума за „Политическо движение Социалдемократи“, основано през 2000 г. от напуснали социалистическата партия хора. Продължават разговорите и с други партии. 

ГЕРБ и СДС може и да не обявят своя тясно партийна кандидатура, а да застанат зад кандидат-президент, издигнат от инициативен комитет. Спряганото име е проф. Анастас Герджиков – ректор на Софийския университет. Нито той, нито ГЕРБ засега са потвърдили информацията.

Здравното министерство с нови идеи как да стимулира ваксинирането срещу COVID-19. Поставяш си доза – печелиш смарт часовник. Тези, които се ваксинират от 30 септември до края на октомври, могат да участват в томбола с награда 102 смарт часовника, без значение дали е първа, втора или трета доза. Условията на играта са на https://coronavirus.bg/. 

Не е нужно да се стига до глобата от 160 лева за отказ от участие в преброяването. Домакинствата, които са го направили, могат да размислят – още от коментара на Магдалена Костова от Националния статистически институт ще чуете в подкаст новините. 


Снимка: НСИ

 

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар