НСО проговори ! “Пачките на Бойко ги носеше синът на Иван Ангелов – Пилето! Посещаваше го над 200 пъти”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако още се чудите откъде са пачките по 500 евро в чекмеджето на Бойко Борисов, ето ви един жокер – синът на уличения в далавери бос на „Градус” Иван Ангелов – Пилето за последните 4 години е засечен над 200 пъти да посещава покоите на мафиота от СИК Бойко Борисов в „Бояна”, за да предава пачките от корупция!

Това скандално признание направи пред Narod.bg офицер от НСО, провокиран от лъжите, които Иван Пилето изрече в парламента покрай изслушването на зърнения бос Светослав Илчовски, който посочи Бойко и шефа на „Градус“ като тартори на ОПГ за изнудване на земеделския бизнес.

 

„Може да се провери в регистъра с посетители, който НСО води. Синът на Иван Пилето – Ангел Ангелов, има над 200 посещения в правителствената вила „Секвоя”, като при част от визитите е придружаван от баща си.

 

На срещите с Бойко Борисов, освен отчет на корупционните пачки, които препълненият сейф не побира, и затова се набутват в чекмеджето, е решавана съдбата на българското земеделие”, категоричен е източникът на Narod.bg от Националната служба за охрана.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар