НУМЕРОЛОГИЯ: Каква е съдбата ви според рождената дата?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Каква е съдбата ви според рождената дата? Отговор на този въпрос дава нумерологията. С уговорката, че всеки сам избира пътя си, а смисълът на числата е само насока.

НУМЕРОЛОГИЯ: Каква е съдбата ви според рождената дата?
 © iStock.com

 

За да изчислите това, трябва да сведете датата на раждане до едноцифрено число. Ако е над 9, просто съберете двете цифри.

Например – ако сте родени на 14-ти, съберете 1 и 4. Така получавате 5, което е и вашето число.

 

Ето какво казват и самите числа:

 

► 1. Символизира оцеляването, сътворението, началото.

 Но също така силата, независимостта, индивидуализма. 1 е число на родените лидери. Те са дейни, изпълнени с енергия, борци за справедливи каузи. Винаги отстояват позицията си с точни аргументи, без да се налагат със сила. Имат ярка индивидуалност и се забелязват отдалеч. Но имат и лоши черти – егоисти и високомерни са. Ако преборят тези два проблема, ще постигнат много в живота. Обикновено тези минуси се проявяват по-силно в младежките им години. С времето единиците улягат и се научават да уважават повече хората около себе си. 

 

► 2.Свързва се с дуалността във всичките й измерения: добро и зло, мъжко и женско начало, съгласие и опозиция, мир и конфликт.

Символично представлява връзката, чувствителността към другите, желанието за сътрудничество. Хората с число 2 са склонни към медитация, с която преодоляват вродената си вътрешна тревожност. Те са интуитивни, чувствителни, харизматични, отлични служители. Умеят да проявяват индивидуалност и в същото време да бъдат в хармония с околните. Лошото е, че в старанието си да бъдат перфектни с всички, пропускат най-важните хора – своите близки. И ужасно много се колебаят за всяко свое решение.

 

НУМЕРОЛОГИЯ: Какво трябва да научите през този живот?

 

► 3. Тройката е фундаментална.

В християнството 3 е триединството в лицето на отец, син и светия дух. В културите на много народи показва връзката между човек, небе и земя. Свързва се с растежа, творчеството, любопитството, добрата комуникация, духовността, оптимизма. Хората с число 3 запазват младежкия си дух и на пределна възраст. Те са иновативни личности, притежават непогрешима интуиция и силен магнетизъм. Имат весел нрав, настроени са приятелски, харесват удоволствията на живота и разкоша. Но често не успяват да привлекат вниманието върху себе си, тъй като предпочитат да стоят скромно встрани и тихо да си вършат работата, докато други обират лаврите.

 

 

►4.Четворката се свързва с геометричната фигура на квадрата.

Тя е символ на устойчивостта и реализацията. Показва стабилност, способност за постигане на всичко начертано единствено и само със собствени сили и силна воля. Енергията й е конструктивна и консервативна. Четворките обичат да действат, но не изобщо, а тук и сега. Те са здраво стъпили на земята и искат да усещат материалния свят. Имат изключително чувство за отговорност, тачат традициите, винаги остават верни на партньора. Отрицателните им страни: егоцентрични, пораженци, агресивни, лашкат се между възход и падение, понякога остават неразбрани от другите.

 

►5.  Пет е още число на страстта, чувствеността, щастието.

Това число се свързва с промяната, свободата, способността да се живее интензивно, да се изразходва както физическа, така и психическа енергия.  Хората, родени на такава дата, се адаптират лесно, но са и доста нервни. Те са активни, екстровертни, обичат да посещават непознати места и са отворени към света. Имат силно развито чувство за лична свобода, харесват астрологията и психологията. Но често се чувстват несигурни, не умеят да боравят с пари и лесно ги губят. На първо място трябва да се справят с постоянното си нетърпение и да се научат да се вслушват повече в мнението на другите.

НУМЕРОЛОГИЯ: Какви сте в секса и любовт />>>“ height=“333″ src=“https://s.rozali.com/p/d/a/data-lubov-388656-500×0.jpg?1564439264045″ width=“499″/></p>
<p style=  

►6.Свързва се с отговорността и семейството.

Олицетворява както доброто, така и злото, както създаването, така и възможния конфликт. Носи бунтарски дух. Хората с такова число обичат да дават, но и да получават, независимо дали става дума за любов, подкрепа или нещо материално. Те изпитват постоянна нужда да се грижат за другите, да подобряват света. Понякога са толкова пълни с енергия, че чак дразнят. Друг път са раними и депресирани. Обикновено са добри приятели, любящи деца и родители, верни съпрузи. Общителни са и са запалени по пътешествията. Нерядко са надарени с артистичен талант (особено в музиката). 

 

 

►7.Седем е символ на знанието, на откритията, изследванията, мистиката.

Съответства на йерархията на ангелите, на дните на седмицата, на седемте небеса, които заедно създават съвършенството. Хората с число 7 са внимателни, философски и духовно настроени. Те се отличават със своя ум, дълбочина на разсъжденията, перфекционизъм. Това са личности със силно присъствие, но по-скоро наблюдатели, отколкото активни участници. Притежават брилянтен ум. Минусът им е, че прибързват в решенията си, не ги обмислят докрай, след което не искат да признаят грешката си.

 

Знаете ли, че денят на раждане определя характера ви?

 

 

►8. Осем символизира контрола и управлението.

Хората с това число имат конкретни цели и се стремят да ги постигнат. Те са предопределени да осъществят проектите си, имат амбицията и уменията да го направят, а и са постоянни в работата си. 8 е и число на безкрайността. Осмиците са трайни в чувствата, твърдо стъпили на земята. Те правят добре обмислени неща и вземат добре обмислени решения. Имат спокоен, балансиран характер. Лесно се адаптират към новите обстоятелства и имат много приятели. В отрицателен план обаче са отмъстителни, особено към предателите. Понякога изпадат в страх за бъдещето си и се затрупват с вещи, които все им се струва, че са недостатъчни. А и са големи скъперници.

 

►9.Олицетворява универсалността, всеобхватността. Съдържа енергиите на всички предишни числа.

9 се свързва и с месеците на бременността, с усилието, със завършването на сътворението. Хората с това число следват принципа „всичко или нищо“. Притежават таланта да бъдат както повелители и спасители на света, така и най-обикновени мошеници или кариеристи. Въпросът е накъде ще насочат енергията си. Те се открояват сред тълпата, притежават силна интуиция, обаятелни оратори са, увличат другите. Те са смели, изобретателни, изпълнени с ентусиазъм, готови за революция. Но животът им е постоянна борба.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар