НУМЕРОЛОГИЯ: Какво разкрива числото на съдбата ви?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нумерологията е една от най-древните окултни науки. Тя изучава числата, които отразяват нашата индивидуалност, особеностите на характера ни, стремежите ни, личните и деловите ни качества. Вижте какво разкрива числото на съдбата ви?

НУМЕРОЛОГИЯ: Какво разкрива числото на съдбата ви?
 © iStock.com

Числото на съдбата е непосредствено свързано с датата на раждане. Да намерите заветния код е просто – достатъчно е само да знаете датата на раждане – тя ще ви разкрие всички тайни, които крият числата. Традиционно нумерологията оперира с числата от 1 до 9.

Доминиращи са 11 и 22, които не се редуцират до едно число. Счита се, че те определят хората с по-особени характеристики – повишени способности за обучение, достигане на набелязаните цели в трудни ситуации, както и такива, които са гъвкави и адаптивни повече останалите.Как да изчислите числото на съдбата?

Пример:
Дата на раждане: 22.07.1993.
22=2+2=4;
0+7=7;
1993=1+9+9+3=22=2+2=4;
4+7+4=15=1+5=6  (!полученото число редуцирайте до едноцифрено, с изключение на 11 и 22)

 


Число на съдбата 

Единицата характеризира хора с ясно определени цели и силно изразена индивидуалност. Те са амбициозни, способни да изпълняват няколко задачи едновременно и освен това имат ярко изразени лидерски качества. Изкачват се по кариерната стълбица благодарение на творческия си подход към работата. Нищо не може да ги спре, но и никога не биха използвали нечестни методи, за да се утвърдят. Макар и с толкова добри характеристики, „единиците“ често проявяват егоизъм, повърхностност и нетърпение. Предпочитат да не размишляват, а да действат, често използвайки останалите за достигане на успеха си.


Датата на раждане определя какви сте

Датата на раждане определя какви сте

 


 

Число на съдбата 

Хората с число на съдбата 2 са дружелюбни, дипломатични, но твърде често сдържани и срамежливи. Заради това предпочитат до себе си да имат силни и амбициозни партньори. Обикновено са добре организирани и са незаменими съветници и помощници в сложни ситуации, защото имат изключителната дарба да „управляват“ конфликти. Могат да се справят с всяка напрегната ситуация със своята дипломатичност. Присъщо им е изострено чувство за справедливост и такт. Вежливи са и са перфектни при екипна работа. Те са мечтатели, но тяхната скромност им пречи да въплътят бляновете си в реалността. Но пък моралните им качества ги превръщат в пример за подражание.

 


НУМЕРОЛОГИЯ: Цветът на вашата аура


 

Число на съдбата 

„Тройките“ са общителни и креативни. Под това число често се раждат художници и артисти, числото 3 управлява творческия успех. Тези хора обикновено обичат да се наслаждават на живота, но са толкова непрактични, че почти винаги изпускат златния си шанс, просто защото не го забелязват. Способни са на силни чувства, както в любовта, така и в омразата. Единствено „тройките“ могат да ненавиждат така силно, че да търсят отмъщение. За да имат щастлива съдба, те трябва да се научат да държат под контрол негативните си емоции, използвайки своята фантазия във всяка ситуация.

 


Вижте кои са вашите кармични тайни, които трябва да научете според зодията

Rozali.com » Хороскоп » Загадъчно Кармичните тайни на всяка зодия

 

Число на съдбата 

Те са сериозни, реалисти и винаги много компетентни. Могат да бъдат много продуктивни и изпълнителни в работата си. Но често не желаят да поемат повече отговорности, отколкото те са преценили – липсва им амбициозност, макар да са настойчиви и последователни при поставени задачи. Не са сантиментални, но са твърде консервативни и негъвкави при взимането на решения. Никак не понасят повърхностни и лекомислени хора, а това често ги превръща в самотници, защото са безкомпромисни към чужди грешки.

 

Число на съдбата 

Тяхната стихия са приключенията, свободата и независимостта. Те са изследователи или пък се занимават с екстремни спортове, или пък постоянно сменят партньорите си. Нищо и никога не може да ги спре да експериментират – в каквото и да било и с когото и да било. Бързо намират решение на всеки проблем, но много често не довеждат нещата до край. Така и в любовта, както вече споменахме. Никога не искайте трайни отношения с „петица“, ще си тръгнат в мига, в който дори само си помислят, че ограничавате свободата им.

 


НУМЕРОЛОГИЯ: Силата на вашето име


 

Число на съдбата 

В нумерологията числото 6 е символ на равновесието, хармония и стабилност. Тези хора са амбициозни, обичат лукса или най-малкото постигат финансова стабилност, която има дава сигурност, от която постоянно имат нужда. Но понякога могат да бъдат консервативни, да проявяват нетърпимост към грешките на останалите и са склонни да морализаторстват. Обичат да доминират в отношенията си, както в любовта, така и в работата. Често се издигат на най-високите мениджърски позиции, но могат да бъдат и отлични служители.

 

Число на съдбата 

Те са твърде спокойни, за мнозина дори меланхолични. Винаги се колебаят, винаги са на везните за „да“ и „не“, почти не могат да вземат решение. Нуждаят се от стабилност и защита на лично и социално ниво. Трудно се адаптират към промени. Целта на техния живот е да достигнат своя идеал, въплъщението на мечтите си. 7 е числото на мистиката и духовността, заради това тези хора винаги изглеждат като от друг свят, но имат своята мисия в нашата реалност – да бъдат духовни водачи.

 


НУМЕРОЛОГИЯ: Тигрица или ангел в леглото


 

Число на съдбата 

Това е числото на финансовото благополучие. Хората, които имат осмица като число на съдбата си, са готови да работят много, но и да печелят много. За тях е важна стабилността и достатъчно високия статус в обществото. Готови са на всичко, но да постигнат целите си. Често им пречи тяхната гордост, импулсивност и стремежа към власт.

 

Число на съдбата 

Щедри, доверчиви и винаги готови да се притекат на помощ – такива са „деветките“. Те са състрадателни, активни, занимават се с благотворителност, но са толкова импулсивни, че често губят приятелите си или работата си, защото постоянно изясняват позиции.

 


НУМЕРОЛОГИЯ: Какво трябва да научите през този живот?


 

Кармичното число  11 

11 има призванието да развие своя потенциал и да открие своята мисия. Ще имат трудности в живота, но и големи възможности. От тях зависи как ще реализират талантите си – а те са безбройни и тук е уловката – не трябва да се разпиляват. Двете единици са свързани с егото и господството на Аз-а. А това предизвикателство трябва да бъде преодоляно и надскочено. Колебанията са неизбежни, но ако се справят, те могат да добият силата дори на лечители.

 

Кармичното число  22 

22 е другото от така наречените кармични числа. Носителите на това число трябва да се научат да не бягат от отговорности, да вършат работата си докрай. Мисията им е да се научат да действат в името на всички, на обществена кауза. Никога не трябва да използват личните си амбиции и цели, за да манипулират останалите. Това ще им донесе лоша карма. Трябва да научат, че са тук, за да бъдат в полза на останалите да са техни водачи.

 


Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар