Нумеролог, Нели Колева: 29.10.2023 какви тайни крие датата на предстоящите избори?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Попитахме нашият нумеролог Нели Колева за датата на предстоящите избори 29.10.2023 – какви тайни крие?

Нумеролог, Нели Колева: 29.10.2023 – какви тайни крие датата на предстоящите избори?
 © Сн.: iStock.com,  Колаж: Розали

 

 


Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще отговаря безплатно на вашите въпроси

на телефон 0888 742 178.


 

Според нумерологични и астрологични характеристики, планетата Земя навлезе в нова епоха. От 2020 година започна нов космичен цикъл. Продължителността на цикъла е до 2030 година.

Към Земята идва коренно различна и нова енергия. Това е енергията на дълбока и силна трансформация.

От планетарна гледна точка ние се намираме в глобален преход.

Цялото човечество се намира в нов космичен цикъл. Този голям космичен цикъл е свързан и с промени в политическия живот на България. Промените се случват бавно, поетапно. Това е десетгодишен цикъл, който предстои да се усети с голяма сила през 2024, 2025, 2026 дори 2028 година.

Ето какво сочат скритите мистични послания на числатав номерата на партиите и коалициите в бюлетината за кметските избори на29.10.2023

Според нумерологията, номерата на бюлетината не ни дава ясна представа коя от партиите може да спечели в изборния ден.

По номера на бюлетината можем да се ориентираме коя партия има повече предимства пред друга. Позитивен номер не винаги означава гарантирана победа на дадена партия или лидер.


►Нели Колева: Господарско ли е числото 22?


За по-точна нумерологична прогноза е необходимо да се направи анализ на личния, персоналния хороскоп на лидера на дадена партия, съответно на водачите в коалиции или заемащите първи места в листите.

Годината 2023 – вибрация, цифра 7

  • Както вече знаем годината 2023 се намира под влиянието на цифра 7– това е Марс, имаме марсово влияние в цялата година – според системата по която работя от много години. 
  • Виждаме, че в структурата на 2023 година– има сатурново влияние, също кармични въздействия имат планетите Уран, Плутон и Нептун.
  • Астрологично цифра 7 се свързва с партньорството – не случайно имаме и голяма „некоалиция“ в парламента. Партньорството може да съществува под различни форми – брак; бизнес отношения; договорки в името на определена кауза; може да има с цел придобиване на пари, материални придобивки, облагодетелстване, забогатяване;
  • Според астрологията, нумерологията, партньорствата – дават ценни уроци от гледна точка както на индивидуалната карма на човека, така и на груповата карма.
  • Цифра /вибрация/ 7- както може да събира хората, така може и да ги разделя – аналогично както в живота – между партньорите се появяват спорове, недоразумения, неразбории, дори може да се стигне и до раздяла.

Датата на изборите 29.10.2023

►Изчисляваме нумерологично и виждаме, че датата на предстоящите избори 29.10.2023 дава редуцирано нумерологично число, чийто  сбор е 82. Денят на предстоящите избори има както влияние на Луната, така също е свързан с ураново влияние.

Денят на предстоящите избори е свързан също с Плутон и Меркурий. От астрологична гледна точка Меркурий управлява социалните дейности, обществото.

Плутон ръководи всичко, което е тайно, скрито, мистично, неясно

Какво сочат изчисленията по датата на изборите –  29.10.2023?

  • В съставните компоненти на 29 октомври 2023 – няма голямо движение по датата.  Аспектите на датата имат отношение с кармични уроци на планетата Уран. Уран има влияние върху колектив, група, общност, управлява обществата, колективната дейност.
  • От сбора на цифрите в деня на изборите – 29.10.2023 – проследяваме активността на Луната; анализа сочи, че енергията на масите не е достатъчна.
  • Урановата енергия пък се свързва също с внезапни и бързи промени, неочаквани обрати. Според астрологията урановото влияние в структурата на числото 82  по- трудно обединява хората около една партия.
  • Денят на предстоящите избори е обединителен, но недостатъчно!

Според редица нумерологични и астрологични изчисления хороскопите на много лидери в страната са вече променени, тъй като те са свързани с новия планетарен преход идващ към Земята, който върви от 2020-та година.


ВИЖТЕ СЪЩО: Нели Колева: Кармично ли е числото 13 в нумерологията?


БСП- номер 1

Единицата се свързва с лидерство, водачество, ново начало; тя е символ на постоянството; дава напредък; възход, прогрес, борбеност; притежава голям енергиен потенциал;
При позитивна кармична единица – човек е отговорен, спазва обещанията си; последователен в действията;
Единицата може да поеме големи отговорности; Тази вибрация дарява своя притежател- с много позитивна енергия;
Цифра 1  се свързва с вярата, оптимизма, надеждата, позитивното мислене;
Много често вибрация 1се свързва с нови предизвикателства.
В негативен план единицата дава застой, дълги периоди свързани с ограничения, трудности; човек може да търси уединение, изолация; отделя се от групата, колектива, общността.

 

ГЕРБ – номер 7

Астрологично седем  е предела на нашите психически възприятия. Седмицата се свързва с: знания, умения, опит, желание да надгражда; също така квалификация,
При позитивна характеристика цифра 7
Седмицата  винаги се стреми да разбере смисъла на живота;
Седем  принципна, нечетна вибрация; дипломация, баланс, хармония – трудно се постигат, тъй като искат да доминират.
От нумерологична гледна точка 7 е устойчива позиция. Има мощна съзидателна сила, прилага индивидуален подход при взимане на важни решения.
Интересен факт е, че цифра 7 при определени обстоятелства е податлива на съюзи, договорки.
От астрологична гледна точка – Седмицата- дава съюз, сътрудничество, връзка с „другия“, партньор „другите“- партньори, в името на една обща цел- или за да се постигне нещо значимо за дадена кауза, за обществото.
При негативни нумерологични проявления – цифра 7 – са склонни към изолация, меланхолия, депресия, неразбиране същността на нещата, ситуацията, вътрешно противоречие, зацикляне на едно място.


Нели Колева: Какво разкриват числата за нас?


Продължаваме Промяната- ДБ- номер 66

Според нумерологията 66 е символ на духовно просветление; стремеж към съвършенство; тройката в нумерологията, астрологията се свързва с планетата Юпитер; в номер 66 имаме насложена вибрация на тройката;
Юпитеровото двойно  влияние в числото 66 дава шанс на своя притежател за засилен стремеж към власт;
Според духовните принципи, космичния ред– трябва да изградят чувство за справедливост; да се стремят към дипломация, самоотвержено служене;
Числото 66 – През погледа на нумерологията дава развитие, стремеж към победа, растеж;

В негативна светлина- появата на 66 може да е знак за несигурност, притежателят има много страхове или се чувства изгубен, слаб; Вибрация 66 – символично може да получи помощ от ангели, пазители- само ако върши добри дела.
Много често числото 66 – е свързано с желание за господство- на всяка цена.

 

ДПС- номер 57

Числото 57 съдържа цифра 5, 7 и редуциран сбор тройка. Вибрация 57 е многопластова и сложна. В нумерологията номер 7 се свързва и с интуицията. Това число сочи, че ДПС все още може да е ключов, важен фактор и през следващите месеци на 2023. Седмицата лесно може да премине през върхове и падения.

Цифра 5 има отношение към властта, но е свързана и с промяна.

При негативни астрологични проявления- петицата дава напразни обещания, склонна е на подмолни действия. С новата 2024- та година тази подкрепяща, обединителна роля постепенно започва да губи своето влияние. Това е провокирано от външни числови фактори изграждащи числото 57, както и според новите аспекти на 2024.

 

ИТН- номер 21

Като нумерологична характеристика числото 21 е под влиянието на цифра 2, 1 и редуциран сбор тройка.
Двойката в астрологията отговаря на Луната- управлява народа, стреми се да помага на околните, откликва, съпричастна към страданието; избягва напрежение, конфликтни ситуации;
Нумерологично – тройката е символ на планетата Юпитер – има стабилна характеристика; Свързва се с успеха, късмета, умее да надгражда, има шанс да се реализира, търси социални контакти, доверие, симпатия сред хората.
Тройката дава признание, има развитие, символ е на възхода, прогреса.
При негативно проявление- склонност към налагане, нетолерантност, тройката търси нови хоризонти за реализация; както и за движение в различни посоки.

 

„Възраждане“- номер 42

Числото 42 има редуциран сбор 6 – стремеж към хармония, баланс. Нумерологични характеристики показват, че номер 42 може да събира съмишленици,  да е конкретна, но може и да лавира;  бързо се приспособява към ситуации, събития- с колективна мисия, към околните- това е продиктувано от влиянието на цифра 2- символ на Луната – отговаряща за народа, масите и цифра 6- подвластна на планетата Венера- символ на съглашение;
Под влияние на Сатурн – четворката в нумерологията може да даде добра организация, стабилност, реализация.
В негативен план – числото 42 сочи трудности, забавяне по пътя към успеха; От Венера и Луната- стават чувствителни, емоционални, много размишляват, склонни са към  стабилност, изолация, колебания, имат страхове. Могат да станат консервативни, тромави. В някои случаи номер 4 може да надценява възможностите си, която се свързва с планетата Сатурн.

 

ВМРО – номер 4

Според нумерологични показатели четворката се свързва с: ред, закон, дисциплина; притежателят има перфектна организация, стабилност, грижи се добре за реда.

Според астрологията- често са максималисти, стремят се да командват околните, налагат мнението си; търсят материална сигурност, но са и перфекционисти. 

Номер 4има завишена активност, обича да прави чести трансформации;

В негативен аспект- четворките срещат доста трудности и ограничения по пътя си, те са консервативно настроени; също така са пасивни, имат страхове;

Вибрация четири- обича да се налага, не търпи чуждо мнение, липсва тактичност, могат и да са подмолни.

Въпроси

 

Какви изненади може да поднесе датата на вота?

Предстоят доста трансформации в политическия живот на страната- някои са скоро, други в идните 3 години- периода 2024- 2026.
Към настоящия момент за България политическия живот и ръководство- има сложни характеристики, които продължават както до края на годината, така също и през голяма част от 2024- та година. Особено отчетлив е периода около месец април- юни- 2024; нестабилност има и през 09,10 месец, стигайки до края на 2024.

Има ли тенденция за евентуални размествания на местно ниво?

Астрологични, нумерологични изчисления- сочат провеждане на  балотаж в София на местните избори.

След изборите за местна власт 2023- според редица нумерологични, астрологични изчисления на хороскопите на важни лидери от политическите партии сочат, че на „некоалицията“ и предстои голямо изпитание- предстоят промени в „сглобката“.

Тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на България до края на 2023 година. Напрегнати периоди има и през голяма част от 2024.

От пролетта на 2024-та година, периода около месец март- май- юни- това е времето около изборите за европейски парламент- тенденцията е за политическа нестабилност.

Рождените астрологични параметри, карти „портрети“- на много политици, водачи на партии се променят още през 2023. Някои лидери на партии имат тежки въздействия, влияния- през 2024. Има тенденция и от към поява на нови лидери в страната. Тази тенденция е не само тук в България, а и на доста места по света- поява на нов политически модел на ръководство.

Изборите за местното гласуване и управляващата „сглобка“- предстоят ли промени?

Астрологични, нумерологични изчисления сочат трудности, поява на сериозни разногласия в „сглобката“. Предстоят им сериозни неразбории, влизане в противоречия, спорове, конфронтация- промени.
 


 

Нумеролог Нели Колева се занимава 30 години с нумерология, астрология и кабала.Нели Колева

Провежда курсове по нумерология – индивидуални и групови.

Телефони за информация и контакт с Нели Колева:

0888 74 21 78; 02/ 832 1289

www.horoscopedia.net 
www.nelly-koleva.com

 


Всеки петък от 13:00 часа до 14:00 часа Нели Колева ще отговаря безплатно на вашите въпроси

на телефон 0888 742 178.


 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар