Нумеролозите доказват: Как телефонният номер влияе на живота ни

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тези, които обичат нумерологията, са убедени, че всички числа, които срещаме в ежедневието, по някакъв начин влияят на живота ни. Всички числа носят определен енергиен заряд. Номерът на мобилния ви телефон не е изключение. Нека повдигнем воала на тайните на „телефонната“ нумерология, за да разберем какво се случва в живота ни.

Какво означава вашият телефонен номер?

Как можете да изчислите нумерологичния код на вашия телефонен номер? За да направите това, трябва да съберете всичките му числа като примера, посочен по-долу.

Например, ако номерът ви е това число: 8-921-711-24-06. Съберете всички числа, които го съставят: 8 + 9 + 2 + 1 + 7 + 1 + 1 + 2 + 4 + 0 + 6 = 41 = 4 + 1 = 5. Така се изчислява кода за конкретен телефонен номер. Сега можете да направите същото с вашия номер.

Внимание! И сега нека видим какво казва всеки един код при дешифриране.

 

Номерата с код „1“ са присъщи на шефовете, мениджърите и неформалните лидери във всяка област. Чрез тези номера можете успешно да конкретизирате бизнес и професионални проблеми, да преговаряте, да организирате срещи.

 

Код „2“ подпомага успешното взаимодействие. От такъв номер е удобно да се обаждате със заявки, да обсъждате партньорство и сътрудничество, съвместни проекти. Посоченият номер е подходящ за тези, които работят в екип.

 

Код „3“ е подходящ за креативни хора. В допълнение, кодът „работи“ за тези, които планират да поискат паричен заем или, обратно, искат да напомнят на някого за връщането на дълга. В този случай вероятността за благоприятен изход е висока.

 

Код „4“ е за онези, които дежурят, трябва да построят определена система или да възстановят реда. Това включва представители на изпълнителната власт, администратори, редактори. Номерът насърчава ефективната организация и успешното взаимодействие.

 

Код „5“ гарантира успешни преговори. От този номер е добре да решите най-проблемните и противоречиви въпроси, да разрешите конфликтите. Тези номера ще бъдат полезни в туристически и рекламни агенции, мрежови търговски обекти и други търговски организации, които се свързват с клиенти.

 

Код „6“ е добър за благотворителни и социално важни дейности. Такива телефонни номера биха отговаряли например на средства за подпомагане и подкрепа, доверителни услуги. Добре е да има сходни числа за подрастващите и възрастните хора, защото числените вибрации на 6 се приспособяват към разговорите от сърце на сърце, намаляват агресията и предизвикват положителни емоции у събеседника.

 

Код „7“ е най-успешната версия за индустрии, свързани с образованието и просветлението. Номерът е подходящ за образователна институция от всяко ниво и за тези, чиято работа включва преподаване. Освен това номерът обещава успех на хора, склонни към независима, индивидуална работа – учени, мислители, лица, принадлежащи към изкуството.

 

Код „8“ носи просперитет на големите компании, занимаващи се например с търговия на едро, недвижими имоти. Личният номер ще благоприятства притока на финанси и просперитета на бизнеса на собственика му.

 

Кодът „9“ се отнася до така наречените незаинтересовани хора, тези, които работят или просто застават „зад идея“, а не за материално възнаграждение или статут, които посвещават живота си на служене на обществото. Като има подобен телефонен номер, човек ще бъде оценен, работата му ще даде плод, а други ще му помогнат.

Да вярвате или не на подобни теории и преценки е индивидуален въпрос. Но ако телефонният ви номер наистина съвпада с характера на вашата дейност и забележите полезни промени, може и да работи.

Източник: poznanieto.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар