Някаква самоповярвала си женица наплю по-голямата част от България, като си присвои столицата и разпореди „Марш от моята София!“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Някаква самоповярвала си женица наплю по-голямата част от България, като си присвои столицата и разпореди „Марш от моята София!“.

Като започвам с това, че като пловдивчанка не харесвам особено София и нямам особено високо мнение за жителите й и смятам, че голяма част от простотията в държавата е породена именно от там, да кажа няколко думи на първенюто Кремена.

Когато София става столица, е едно неособено голямо провинциално и захлупено градче. Пловдив след Съединението прави жертвата да се откаже да бъде столица, за да не разделя българите. В следващите век и нещо де що има селянин с претенции, се пресели да живее там, като започнахте да се делите на кореняци-селяни и приходящи селяни.
Тук изключвам наистина старите софиянци, които имат достатъчно култура и най-вече възпитание дори да не повдигат въпроса.

Ние, прасетата, сме българския народ. Не ти и мъжа ти, които дори не сте българи, а имаш наглостта да гониш българи от собствената им столица.

Хайде малко слез на земята и си свали навирения нос. Пък ако не ти харесва в БЪЛГАРИЯ, винаги може да се изнесеш ти!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар