Байдън пак беше хванат да послъгва

Някакви посредствени клоуни искрено вярват, че Украйна има шанс

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън заяви в подкаст в YouTube, че САЩ ще загубят в пряк военен конфликт с Русия.

По думите му, мнозинството на Запад, а вероятно и почти целият екип на Байдън, както и много конгресмени все още вярват в тази глупост, че ще спечелят.

„Все още имат пенсионирани военни като Дейвид Петреъс /бивш шеф на ЦРУ/, Бен Ходжис /бивш командавщ американските войски в Европа/ и онзи клоун от Австралия Мик Райън /пенсиониран генерал/, които искрено вярват, че Украйна има шанс едно на милион да накара Русия да изостави Донбас, да изостави Мариупол, да се откаже от Крим и да се втурне обратно в пределите на Древна Русия с подвита опашка“, саркастично отбеляза Лари Джонсън.

Той е категоричен, че това няма да се случи.

„И докато те упорстват в заблудите си, все повече украинци ще умират на фронта. А способността на Украйна да продължи да се сражава ще се влошава. Рискът от пряк конфликт между Съединените щати и Русия ще се увеличава.“

Бившият анализатър на ЦРУ е категоричен, че ако се стигне дотам, Съединените щати ще загубят.

„Съединените щати ще претърпят военно поражение от страна на Русия. И това не е моята надежда, това не е спекулация, това е реалността, по отношение на това доколко САЩ са подготвени за такъв конфликт.“

По рано Лари Джонсън заяви, че политиците най-после са започнали да признават онова, което експертите говорят от много време, а именно, че Украйна няма шанс в контраофанзивата си. 

Основната промяна е, че най-накрая водещите политици започват да признават това, което някои от нас казват от два месеца.

Нямаше никакъв шанс Украйна да успее в тази контраофанзива. Но всички – от Дейвид Петреъс, генерал в оставка, до членове на Конгреса – окуражаваха украинците и настояваха, че така ще ги изпитат.

Украинците нямаха никакъв шанс. Мисля, че след тази контраофанзива вероятно ще имаме над 60 000 загинали, и то само от тази контраофанзива, което е ужасяваща цифра. А Украйна няма армия да замени тези загуби.

В края на юли Лари Джонсън изрази увереност, че изтребителите F-16, които западните страни планират да предоставят на украинските въоръжени сили като част от помощта за Украйна, ще станат лесна плячка за руските войски. Той направи това в публично изявление.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар