Някои заблуди за здравословните храни – Здраве

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мислите си, че смути и енергийните барчета са диетични? Всъщност, понякога реалността е доста по-различна. Някои “здравословни” храни имат скрити калории, които биха попречили на вашия хранителен режим и поддържане на тегло. Платформа за поръчка и доставка на храна подбра някои “диетични” вкусотии, с които трябва да бъдете по-внимателни.

Мъфин от трици: Много, от този тип продукти с трици, съдържат около 800 калории, повечето от които идват от захари, мазнини, масло, сушени плодове. Разбира се, тези калории се разграждат по-лесно, от набавените чрез шоколад или паста, например.

Някои заблуди за здравословните храниЗоната и ние

Мюсли: Представлява пълнозърнест овес, който се приготвя с хидрогенирани мазнини и в повечето случаи, съдържат захари. Една купичка мюсли с мляко може да надвиши 600 калории.

Някои заблуди за здравословните храниhttp://morguefile.com

Пуйка: Това е един чудесен източник на чист белтък и подходяща здравословна храна за всеки. Това е така, само ако са домашни пуйки. Пакетираните съдържат много подправки и високи нова на натрий, което ги прави нездравословни.

Някои заблуди за здравословните храниWisegeek

Сушени плодове: Те съдържат повече захари, отколкото пресни плодове и много консерванти, които се добавят за увеличаване срока на годност. Добавянето на редовна доза пресни плодове е за предпочитане от сушения им вариант.

Някои заблуди за здравословните храниFlichr/Lathyrus

Салати: Само защото се нарича салата, не означава здравословно. Зеленчуци – да, но салати съдържащи пържено пиле, крутони, сосове, повишават нивата на транс-мазнините и захарите. Бъдете умерени с консумацията на този вид салати.

Някои заблуди за здравословните храниmensfitness.com

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар