Някои iPhone 14 Pro и Pro Max блокират при прехвърляне на данни от предишни iPhone-и

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новите смартфони iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max на Apple бяха пуснати в продажба преди няколко дни, но купувачите вече откриха няколко неприятни грешки в тях.

Една от тях е трептенето на камерата при използване на приложения на трети страни като TikTok и Instagram. Установено е също така, че при прехвърляне на данни от по-стари iPhone-и към новите iPhone 14 Pro и Pro Max може да се получи блокиране на устройството.Съобщава се, че при някои iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max се наблюдават пропуски при прехвърляне на данни от по-стари iPhone-и.


Apple потвърди проблема, като заяви, че в момента разработчиците проучват ситуацията, за да я разрешат. Новият смартфон може да “замръзне”, докато възстановявате данни от iCloud или докато прехвърляте информация от стар iPhone при бързо стартиране на устройството.

Като временно решение Apple препоръчва на клиентите да извършат принудително рестартиране на устройството, ако то не реагира повече от пет минути.

Специалисти отбелязват, че собствениците на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max и преди са се сблъсквали с подобен проблем по време на процеса на активиране на смартфона. Въпреки че новите смартфони идват с iOS 16, на потребителите се препоръчва да инсталират iOS 16.0.1 веднага след активиране на устройствата.

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар