Някой е излъгал този нелепо изглеждащ човечец, че може да бъде президент

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Някой е излъгал този нелепо изглеждащ човечец, че може да бъде президент.

Тактиката на ГЕРБ да пробута на българите един сладникав меланхолик, с осанка на болнав безобиден чичко и естетически вкус на смотаняк, за да ни внуши, че той е благият добродушко с мисия на обединител, е толкова нелепа, колкото номера с „майката на нацията“ като чичо Цецка Цачева.

И да не получа упреци, че се вглеждам само във външния вид, ще изтъкна само, че когато Румен Радев е влязал да учи във ВВВУ – Долна Митрополия, по същото време и Анастас Герджиков е влязъл да учи класическа филология в СУ. В скоби – след втората година се премества да учи в Берлин, ГДР. Кой ходеше да учи през 1985 г. в ГДР? Отговорът е – свързаните с ЦК на БКП…Но да продължа паралела – изпитите, изискванията и отговорностите към един летец на изтребител и един завършил паразитната специалност – класически филолог, която избираха и завършваха смотаняците с ниски дипломи, са коренно различни…Разликата е огромна в полза на Радев.

Да влезеш в Долна Митрополия по това време, беше голяма работа…Не искам да обиждам филолозите, но отличниците по това време, пък и сега, влизаха и завършваха право, журналистика…и други атрактивни специалности, а тройкаджиите и смотаняците – класическа филология…Това е паразитна дисциплина, латинския – мъртав език и в 21 век трябва да се учат само за обща култура…И затова и днес, на тази снимка му личи – класически слабохарактерен смотаняк, с объркани ценности, на когото Бойко ще му дърпа ушите всеки ден и ще му диктува дневния ред…Чехльо 2…Ректор по времето на авторитарния режим на Бойко като раздава парите, всеки, който слуша може да стане. Определено Герджиков, през последните години, бе толериран от ГЕРБ и си е по техен вкус. Превърна Алма Матер в офис на ГЕРБ. А пък манталитетът на мижитурката, е изписан на челото му. Привидно любезен, но лицемерен; в името на успеха, преиначаващ истината и отклоняващ боязливо неудобните въпроси…И досегашните му публични изяви показват точно това. Затова и се разбират с Бойко Борисов и цялото задкулисие, което застава зад него като най-удобен…Каквито и внушения да се опитват да ни правят за „обединение“; с други „големи“ кухи фрази, алабалистики и „близалки“ като ги свържеш с този преводач на Аристотел, който си няма хабер от държавата, предизвикват усмивки и ирония…Мен лично,това, ме обижда. На българите им трябва човек на честта и действието, а не поредния празнодумен послушко.

Искрено се надявам статуквото в лицето на ГЕРБ и ДПС да не успеят да наложат на българите поредния слабохарактерен послушен льольо с властови амбиции.
Само човек – пълен антипод на този смешен уж интелектуалец, а имено Радев, може да бъде адекватен на предизвикателствата, които стоят днес и ще възникнат пред България и човечеството…През мандата си не спести нищо; бореше се за правото на хората на по-добър живот. Оказа се достатъчно смел, за да вдигне юмрук срещу корупцията и мафията и хората и младите го подкрепиха. Целият му живот може да се опише само с няколко думи: Почтеност към народа и вярна служба на Отечеството. Само Радев може да олицетворява единството и просперитета на нацията.
ПС: Ако зависи от мен, този на снимката няма да го пусна дори да мете двора на президентството.

Валентин Василев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар