Някой знае ли какъв е смисъла от “парламентарната република” след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Някой знае ли какъв е смисъла от “парламентарната република” след като вече всички разбрахте, че България се управлява от престъпни кланове, а депутатите са парцалени кукли? Заедно с президента, премиера и председателя на народното събрание.

Всички тези органи съществуват напълно формално, а представителите им са статисти в един престъпен сапунен сериал. Трудно ми е да говоря, защото огорчението и обидата ме задушават, а гневът ми се превръща във все по-голяма и мощна тъмна ергия. Сега вече всички сте убедени, че в управлението на държавата ни няма чисти хора. Никъде! Зависимите също не са чисти.

Приятели, поставени сме пред много тежки изпитания, които все още не знаете. Българските политици са превърнати в гумен печат на мафиотските фактури, които унищожиха милиони мечти за светло бъдеще. Метастазите на тумора са проникнали в костите, тялото, кръвта и мозъка на унижената ни страна. Пригответе се. Кацането ще бъде без колесник.

Но приземим ли се веднъж, заложници не ни трябват! Така се прави.

 

Николай Марков

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар