Някой май сериозно ни будалка с тази пандемия? Вижте каква е смъртността!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През последните седмици България е в извънредно положение! Причината – Covid-19!

Истината е, че за така наречените коронавируси се знае от десетилетия, но днес ние искаме да ви представим официалната картина за смъртността в България и да поставим няколко сериозни  въпроса!

За целта ще се позовем на официална информация, която е публична на сайта на НСИ и можете да видите тук .

Както вече ви прави впечатление починалите от инфекциозни заболявания са 599 души. От новообразувания (ракови) са починали 17462 души. Сега внимавайте, от болести на органите на кръвообращението ( сърдечно- съдови болести) са починали 70546 души. Подчертаваме, че починалите от ракови и сърдечно-съдови заболявания съставляват над 80 % от общата смъртност в страната и са от всички възрастови групи.

Всеки божи ден изпращали през 2018 г. от този свят 297 наши близки, приятели, роднини! Мислите ли, че днес ситуацията е по-различна?

Да определено е много по-различна! Днес ние няма да можем да се сбогуваме с около 300 наши приятели, майки, бащи, братя и сестри! Просто не ни дават да се събираме повече от един на едно място! От тези 300 починали около 240 са си отишли заради ракови и сърдечно съдови заболявания, за които няма измислено лекарство.

Обърнете внимание, за тези хора не е обявявано извънредно положение и няма да бъде обявено! За тези, които днес, утре, други ден си отидат ген. Мутафчийски няма да ни говори с назидателен тон! Защо ли? Защото за тяхната смъртност основна вина носи системата!

Системата, която не е спряла да ни убива днес се била загрижила за нас? Айде бе!? Някой май сериозно ни будалка с тази пандемия?

източник: https://otupor.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар