Левове евро

Някой може ли да ме обясни, и разбира се, да ме убеди, какви са ползите от това да заменим лева с евро?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Привет, приятели

Въпреки, че основния ми профил е блокиран заради някой/я си, аз няма да спра да пиша това, което мисля.
Такъв съм бил и по Татово време, но такова ограничение и налагане на някакви „стандарти“ не съм преживявал.

Някой може ли да ме обясни, и разбира се, да ме убеди, какви са ползите от това да заменим лева с евро? Забелязвате ли, че нашите политици използват друг глагол, а именно: „да приемем“ или „въведем“? Едно е да заменим нещо с друго, а съвсем друго е да приемем или въведем нещо. Приемането означава, че то ни е наложено, че някой иска това да се случи. Въвеждането означава, че нещо ни липсва и сега трябва да въведем нещо, което да запълни тази „празнота“. А, какви са причините за приемането или заменянето или въвеждането, никой не коментира. Коментарите са в посока ТРЯБВА. А, защо? Каква е разликата, ако си останем с българския лев и не въведем еврото? Нито ще станем по-богати, нито ще ни се оправи живота, нито ще цъфне и ще върже политическия живот в България.

За мен целта е една, а именно да се заличи всичко що е българско и национално. Без значение какво е то – история, парична единица, стандарти, ценности, морал, идентичност, ако щете и личен живот. Като разбира се, крайния резултата е ЗАВИСИМОСТ.
Както българският език би приет в ЕС, какво пречи да бъде приет българския лев, като разплащателна валута в съюза? Ако ли пък не, какво пречи на хората, които пътуват из Европа да си набавят / закупят евро и да си пътуват, колкото си искат. А, ако става дума за разплащане по международни сделки, то тогава да приемем и долара, и юана и всякаква друга валута, която е част от международния бизнес.
Е, така мисля аз.

Поздрави: Мажд Алгафари

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар