Някой му клати държавата – интересно е че Бойко един път не каза…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Покрай африканската чума, хакването на НАП, апартамент гейта на властта, номинацията на Гешев за главен прокурор, покупката на изтребителите Ф 16, Бойко Борисов реално се видя в чудо като на всички фронотове буквално му се налагаше да се снишава седмици наред, докато нещата малко се по уталожат във времето от медиите на властта.
И всеки път слушаме от него едно и също като се появи, някой се опитва да клати държавата и стабилното ни управление, но пък един път не каза на глас, кой е този някой и какво точно цели с това да свали Бойко Борисов от власт. Един път не го чухме да каже, че този някой са неговите некомпетентни кадри навсякъде в държавата, които всеки месец получават огромни заплати, за да правят гаф след гаф, за да може после Бойко Борисов да се прави на спасител във всяка една криза появила се в България.
Защото ако преди една година калинките на Герб в БАБХ бяха предприели адекватни мерки, днес нямаше да има африканска чума. Нямаше да има и хакване на НАП ако калинките на Герб бяха опазили системите на Агенцията за приходите в България.
Да не обясняваме, че нямаше да има проблем и с кандидатурата на Гешев, ако имаше поне още една кандидатура, така че е добре Бойко Борисов да спре да ни обяснява, че някой му клател държавата, защото този някой са само и единствено неговите некомпетентни калинки, които са назначени навсякъде както в държавната така и в общинската администрация.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_16.html?m=1

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар