Някой отне най-милото на Боко митниците! Шефът Георги Костов е подал оставка медиите мълчат за новината

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държавата се тресе, а един от най – верните хора на Борисов Георги Костов шефът на митниците е подал Оставка преди два дни! Точно в момента в който Прокуратурата прибра Нено Димов в ареста.

Така Борисов остана без най – милото си в България Митниците. Оставката на Георги Костов идва в момент, когато няколко чужди служби са в България и разследват как точно се е внасял боклука на мафията на наша територия и кои са замесените лица в България.

Владислав Горанов е приел оставката на Георги Костов, но Бойко Борисов все още не е склонил да се раздели с един от най – верните си хора още от времето в което беше главен секретар на МВР.

Припомняме, че в нощта на 9 ноември две коли на Георги Костов бяха запалени пред дома му. Официалната версия беше самозапалване, тръгнало от автомобила на дъщеря му. Автомобилите били паркирани пред вилата му в село Опицвет. Костов и семейството му отишли на вилата си след края на работния ден в петък. Шефът на митниците бил със служебното си BMW 7-а серия.

Там били и двете му дъщери Радина и Лилия. Те паркирали автомобилите си пред бялата вила, точно преди края на асфалта по улицата. Около 05,35 часа сутринта семейството се събудило от силната светлина и мощен гърмеж. Оказало се, че две от колите горели. Силният шум бил от спуканата гума на автомобила на дъщерята на Костов.

От МВР и от близки до Георги Костов отричат бившият главен секретар да е стрелял по подпалвачи. Пожарната пристигнала за по-малко от 10 минути. Полицията също се отзовала за минути.

На записите от камерите не се виждат подпалвачи. “Засега версиите клонят към 60 процента самозапалване и 40 на сто за подпалвачи”, казаха криминалисти.

На мястото не са били открити следи от запалителни продукти. Малко вероятно било и някой да обърка автомобилите, тъй като са различни марки.

Служебната кола на Костов може да бъде видяна всеки ден пред Агенция “Митници”. Двете изгорели коли били изнесени с репатрак още сутринта.

Очаквайте подробности.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_943.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар