Азов Война

Някой съмняваше ли се какво са крили укронацистите и техните западни партньори в Мариупол и в крепостта Азовстал?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Някой съмняваше ли се какво са крили укронацистите и техните западни партньори в Мариупол и в крепостта Азовстал?

Татуировките по телата на пленените азовци със сатанистки символи и свастики говорят ясно за характера на евроатлантическите „ценности“, които те изповядват.

Но в Мариупол руските и донецките въоръжени сили са намерили и други зловещи находки и артефакти, които не оставят никакво съмнение за античовешките и антихристиянски култове и практики на предалите се в плен „украински патриоти“ от Азов.

Ето какво съобщава руският канал „Новости жизни“:

„На изоставената база на полка Азов в Мариупол, е намерено езическо капище и стенд с антихристиянски символи – предаде икономическият наблюдател на Първи Руски (канал).

Дървени идоли с височина до три метра са намерени край едно от градските училища, където се намират две казарми за рекрути. Капището е заградено с камъни. А вътре е поставено подобие на жертвеник. Водещият обсъди страшната находка с кандидата на психологическите науки Александър Невеев. Експертът призна, че не е удивен от тази новина.“

„“Ние вече отдавна наблюдаваме, че в рамките на неонацизма има своего рода спайк между сатанизъм и езотеричен хитлеризъм“ – поясни събеседникът на Първи Руски.

Той добави,че тези ритуали и практики, които можем да наблюдаваме в батальона Азов, Айдар и ред други неонацистки формирования, съответстват на тези явления, които сега широко се разпространяват и в Западния свят. Невеев даде за пример сатанинската организация „Орден на деветте ъгъла“. Тя активно сътрудничи с нацистките групировки и използва в своите култува съответна символика и тематика. Това неведнъж е зафиксирано – отбелязва експертът“.

Ето защо беше този кански рев на евроатлантическата пропаганда да не се наднича в тайните на Азовстал. Тепърва ще научаваме много неща.

Превод и коментар:
Милена Върбанова“

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар