Цвета Караянчева

Нямаше как да вземем другите пострадали в хеликоптера защото това са обикновени хора

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цвета Караянчева вече почти една седмица не се поинтересувала как са жената и детето пострадали при зверската катастрофа причинена от автомобила на НСО, който се е движил с 200 км в час по пътя именно заради нейно настояване, че закъснява за София.
Наши източници от болница Лозенец разкриват, че Караянчева по цял ден имала претенции и едва ли не всички трябвало да се грижат за нея в болницата, а който не искал да и изпълнява прищевките спокойно можел да си подава заявлението за напускане, защото Караянчева за щяло и нещяло звъняла лично на Бойко Борисов и искала да уволни всеки, който не се грижел за нея.
Цяла седмица известна с това, че не знае, коя е столицата на Виетнам първа дама в българската политика дори не е попитала как е семейството, което беше блъснато от колата на НСО, но за сметка на това на няколко пъти е звъняла на Борисов да уволни шофьора, който и е назначен от НСО, защото не можел да кара.
Припомняме, че пострадалите в катастрофата с Караянчева майка и детето и получиха забрана да приказват пред медиите за катастрофата, а майката само спомена, че не може да говори, защото няма какво и как да каже, понеже са и казали да не говори. Шофьора на Караянчева също отказва да говори пред медиите дали е давал извънредно дежурство пред дискотека в Силистра, като само обясни, че неговата работа е да се грижи за сигурността на политическото лице, при което е изпратен от началника си в НСО.
Интересен е и факта, че медии като БТВ и НОВА телевизия като по команда забравиха другата гледна точка и единственото им занимание е да ни обясняват колко добре се възстановявала Цвета Караянчева, но така и не посмяха да покажат лицата на блъсната жена и нейното детенце, което беше зарязано в Шуменската болница да бъде лекувано, докато Борисов изпрати за Караянчева правителственият хеликоптер, защото си била счупила ключицата на рамото в катастрофата.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_906.html?m=1
заглавието е на редакцията

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Нямаше как да вземем другите пострадали в хеликоптера защото това са обикновени хора

  • Ако това вярно, ЦК е една много голяма простачка, която трябва незабавно да последва съименика си ЦЦ!!!!

Вашият коментар