Няма да измием този срам дълго време, след като ГЕРБ излязат от властта.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

 

“Двама души насилват сексуално Миню Стайков в ареста, защото не иска да прехвърли на когото трябва огромни суми и бизнесите си. В това време надзирателя снима.

След това клипчето се изпраща на премиера. Премиерът “кани” в една от ловните резиденции на Бай Тошо 30-ина бизнесмени и им показва клипчето. Всеки един от извиканите на това мило събитие е потенциална жертва, която може да сподели съдбата на Миню Стайков във всеки един момент. Акцията е предупредителна, да си знаят, че може да са следващите, ако нямат желание да се разделят с парите и бизнесите си.

Всичко това се извършва в 21-и век, на ниво правителство, на ниво премиер на европейска държава-членка на ЕС и НАТО. Но да оставим това къде се намираме, къде членуваме и кои сме. Искам, ако е възможно, да ми посочите друг подобен пример в света, при който е налице такъв погром на държавността, такова падение на политици и такова дъно на премиерска институция. Убедена съм, че дори политиците на държавите от третия свят са много по-цивилизовани от това чудо невиждано, наречено премиер на България.

Това е резил, това е срам, това е шокиращо! Няма да измием този срам от челото си дълго време, след като ГЕРБ излязат от властта.

Единственият начин да покажем на света, че и на себе си дори, че все още ставаме за нещо, е всеки от тази клика да получи присъда – ефективна, справедлива, със съответните конфискации. Друг начин няма!

ПП: И имам едни опасения…. дано да не изляза права. Смятам, че преди Борисов да се оттегли окончателно от властта, в тази държава кръв ще се лее. Диктаторите си отиват така. Това толкова увредено човече няма да направи изключение.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар