Няма значение, кой ще спечели изборите в САЩ, за Бойко Борисов нещата вече са ясни приключен е за политиката в ЕС и България

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма значение, кой ще спечели изборите в САЩ, за Бойко Борисов нещата вече са ясни приключен е за политиката в ЕС и България.

Това става ясно от анализ на гръцката Аналитична Агенция за Политиката на Балканите.
Според Гърците ходовете на Борисов да си купи властта с протекциите на САЩ, досега минаваха, но след като станат ясни резултатите от изборите, нещата ще се променят за самият него. Ясен показател е факта, че държавният секретар на САЩ подмина България при последната си обиколка на Балканите, а това е ясен знак към Борисов, че дните му начело на България са преброени до няколко седмици.
Покупката на изтребителите, може и да му е донесла година, две спокойствие, но сега нещата ще се променят, ако Байдън спечели, то негов приоритет, ще бъде осъждането на корумпираните лидери на страни в световен мащаб, а след поредица от разкрития относно Борисов, то нещата изглеждат точно такива.
Ако Тръмп спечели, то той определено вече ще се загледа и във външната политика на страната си, а Борисов определено играе за Русия със строежа на Руско – Турският газов поток през България, нещо което САЩ вече ясно казаха, че трябва да се спре.
В случая Борисов няма как да спре потока, защото там е заложен буквално живота му пред Москва, а Тръмп определено ще поиска оставката му и никакви блокова на АЕЦ”Козлодуй” няма да го омилостивят.
Борисов е излишен за българската и европейската политика и затова няма значение, кой ще стане президент на САЩ днес, в България ще има един губещ от изборите зад океана и той се казва Бойко Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар